http://moto.allegro.pl/item318921038_za ... aniej.html czy ktos z was montowal juz kiedys takie zarowki LEDowe?? moze ktos ma fotki jak to swieci lub mial do czynienia z tym produktem bo nie wiem czy w ogole pakowac w to kase sie oplaca... pozdrawiamModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
Zarowki LED
witam jak w temacie
http://moto.allegro.pl/item318921038_za ... aniej.html czy ktos z was montowal juz kiedys takie zarowki LEDowe?? moze ktos ma fotki jak to swieci lub mial do czynienia z tym produktem bo nie wiem czy w ogole pakowac w to kase sie oplaca... pozdrawiam
http://moto.allegro.pl/item318921038_za ... aniej.html czy ktos z was montowal juz kiedys takie zarowki LEDowe?? moze ktos ma fotki jak to swieci lub mial do czynienia z tym produktem bo nie wiem czy w ogole pakowac w to kase sie oplaca... pozdrawiam-

Imper - Members
-

Snikers - Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
No wiec. Ja mam wlozone 5 ledow w postojowki i 12 w stop. Co do kierunkow to narazie malowane na pomaranczowo. Natomiast o ledach diodowych wiem to ze jak mialem biale lampy w matizie to
po zalozeniu takowych przekaznik od kierunkowskazow wykrywal ze ta zarowka jest uszkodzona i czestotliwos migania kierunkowskazow sie zwiekszyla. Niestety nie mialem okazji sprawdzic tego w Golfie. W dzien widac malutka roznice miedzy postojowkami a stopem ale w nocy jest calkiem inny efekt.
Pzdr
dodam ze w matizie mialem inny rodzaj zarowki niz ten w golfie - roznica polegala na tym ze obudowa mocowanie diod byla przezroczysta co powodowalo rozswietlenie calego klosza. W golfie mam zamontowane zwykle zarowki diodowe
po zalozeniu takowych przekaznik od kierunkowskazow wykrywal ze ta zarowka jest uszkodzona i czestotliwos migania kierunkowskazow sie zwiekszyla. Niestety nie mialem okazji sprawdzic tego w Golfie. W dzien widac malutka roznice miedzy postojowkami a stopem ale w nocy jest calkiem inny efekt.
Pzdr
dodam ze w matizie mialem inny rodzaj zarowki niz ten w golfie - roznica polegala na tym ze obudowa mocowanie diod byla przezroczysta co powodowalo rozswietlenie calego klosza. W golfie mam zamontowane zwykle zarowki diodowe
-

rzajdel - Czytacz
Zdjecia w nocy - niestety z lampa nie ma co robic a po ciemku to efekt taki sobie. Lepiej obejrzec to na zywo
Napisze tak - w matizie mialem postojowki ze stopami i tak sobie to wygladalo. Tutaj zwlasza efekt w dzien wedlug mnie jest zadowalajacy. Oczywiscie jesli wydaje Ci sie ze za slabo postojowki swieca to mozna kupic od 5 do chyba 20 kilku ledow - tutaj kwestja jest tylko otworu w lampie i ceny
Ja podjezdzem u siebie do hurtowni biore 1 zarowke i sprawdzam jak to wyglada i wtedy sie decyduje. Takie rzeczy lepiej samemu sprawdzic niz kupic kilka zarowek na allegro i wydac kase bezsensu.

Napisze tak - w matizie mialem postojowki ze stopami i tak sobie to wygladalo. Tutaj zwlasza efekt w dzien wedlug mnie jest zadowalajacy. Oczywiscie jesli wydaje Ci sie ze za slabo postojowki swieca to mozna kupic od 5 do chyba 20 kilku ledow - tutaj kwestja jest tylko otworu w lampie i ceny
Ja podjezdzem u siebie do hurtowni biore 1 zarowke i sprawdzam jak to wyglada i wtedy sie decyduje. Takie rzeczy lepiej samemu sprawdzic niz kupic kilka zarowek na allegro i wydac kase bezsensu.

-

rzajdel - Czytacz
• Strona 1 z 1