Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Zapytanie o smoked na h4 golf 3
Koledzy noszę się z zamiarem smoked na moim golfiku , mam lampy z żarówa h4 , ale moge tez kupic h1+ h1 ( droższa juz zabawa a z jakościa kloszy też nie jest tak kolorowo) , wiem jak zrobic smoked tylko doradzcie czy przy h4 bedzie oki czy musze jednak zainwestować w h1 ?
Emilio
- Emilio83
- Czytacz
musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce....
wszystko zalezy od tego co bardziej Ci sie podoba...bo jakosc swiecenia to juz inny temat....kupisz h4 z idealnym odblysnikiem i bedzie o wiele lepiej swiecic niz styrane h1....
wszystko zalezy od tego co bardziej Ci sie podoba...bo jakosc swiecenia to juz inny temat....kupisz h4 z idealnym odblysnikiem i bedzie o wiele lepiej swiecic niz styrane h1....
Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
Moj poprzedni "Europe":
-

Grzesiek2507 - Members
Kolego moje h4 przed zakupem w 2009 roku były raczej wymieniane przez jakiegoś niemca
lampa jest saturna) świecie całkiem nieżle jak na h4 jezdziłem gorszymi , naa h4 smoked mi sie podoba choć chyba jest więcej miejsca do pociemnienia niz w h1 , odbłysnik jest w stanie bdb a szkło jest o wiele lepsze niż te h1 które widziaałem i miałem kupic ( nie spiaskowane )
lampa jest saturna) świecie całkiem nieżle jak na h4 jezdziłem gorszymi , naa h4 smoked mi sie podoba choć chyba jest więcej miejsca do pociemnienia niz w h1 , odbłysnik jest w stanie bdb a szkło jest o wiele lepsze niż te h1 które widziaałem i miałem kupic ( nie spiaskowane )
Emilio
- Emilio83
- Czytacz
saturnusy z tego co kojarze szly na pierwszy monetaz w mk3...sam mialem zrobione h4 smoked i jak sie ladnie stanelo to wygladalo to bajecznie, teraz wpadly projki i lampy wylecialy z auta. Zobacz sobie jaki smoked ma zrobiony paczek na swoich h4.
Moj poprzedni "Europe":
Moj poprzedni "Europe":
-

Grzesiek2507 - Members
Widziałem kolego te h4 u Paczka , wygladaja naprawdę kozacko , ale cos on kombinował jeszcze z folia i z czyms tam jeszcze , miał on wysłac ci kolego fotki co ona tam namłodził w tych lampach ale powiem że cały projekt robi wrażenie , dzieki kolego za podpowidź , jeżeli byś miał jakie linki od niego lub fotki bede wdzieczny za przesłanie ich
Emilio
- Emilio83
- Czytacz
Ja miałam H1 i były styrane i świeciły i wyglądały gorzej niż H4 teraz będę robić smoked H4 i jak ładnie wykonane też robią wrażenie
Nie kombinuj nic z folią bo Ci dowód zabiorą niestety.
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
no mial pokazac wlasnie co tam namodzil...ale juz sie wiecej nie pytalem, bo kupilem projektory i tyle u mnie z h4 smoked...napisz do niego, ale w temacie cos, to moze pokaze 

Moj poprzedni "Europe":
Moj poprzedni "Europe":
-

Grzesiek2507 - Members
Emiczka napisał(a):Ja miałam H1 i były styrane i świeciły i wyglądały gorzej niż H4 teraz będę robić smoked H4 i jak ładnie wykonane też robią wrażenie
A normalnie na tych h1 przegląd przechodziłaś? kiedy będziesz robic te h4 ?
Emilio
- Emilio83
- Czytacz
Jak diagnosta będzie coś mówił, to mówisz że to oryginalne i tyle. Jak ładnie zrobione to nawet nie zauważy, bo szkło jest ryflowane i dzięki temu z zewnątrz ciężko coś zobaczyć w środku
Nic się świecenie nie pogorszy, bo maluje się elementy które nie odbijają światła żarówki - karbowane/ryflowane
Po założeniu już lampek zrobionych w smoked ustawisz je na SKP i będzie lux 
Nic się świecenie nie pogorszy, bo maluje się elementy które nie odbijają światła żarówki - karbowane/ryflowane
Po założeniu już lampek zrobionych w smoked ustawisz je na SKP i będzie lux 
-

Karol B. - Members
Też nie było problemu u mnie z przeglądem nie maja w sumie się do czego przyczepić. Ja będę robiła ten smoked je w następnym tygodniu
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi