Moderator: Moderator
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
wyjmuj te xsenony bo sama ci je zdemontuje;p
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
nie juz nic nie bd tam robic, wstawie zwykle zarowki H4 te co byly chociaz z tymi xenonami to ja nie wiem kazdy pisze ze ich razi a ja obnizylem lampy TZN OPUSCILEM w dol i nic , nikt nawet nie mruga swiatlami
dowiesz się że oślepiają przy ew. stłuczce nawet nie z twojej winy...

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
dobra dobra zdemontuje ale dopero jutro bo dzis wiadomo dzien swiety trzeba swiecic:P ps jak ich zdenontuje to Emiczka dostanie je gratis:Pheheh
GOLF 3 GTI 2.0 8V 115KM 1992r silnik 2E
- robson2314
- Czytacz
Z ksenonami w obudowach zwykłych lamp sprawa ma się nieco "w poprzek"..
Pamiętaj bowiem,że warunkiem poprawnego działania takich lamp jest to,aby były wyposażone w mechanizm samo poziomowania,to raz.
Druga rzecz-szkła..czy masz clear'y czy zwykłe szkła?
Zwykłe szkła mają ryfle,powodujące rozproszenie słupa światła, z ksenonami sprawa ma się inaczej- inny jest też odbłyśnik.
Ksenon świeci cały czas pełną mocą a kwestia regulacji-światła mijania/drogowe regulowana jest poprzez przesłonę.
Jak rozwiązałeś to w swoich lampach?
Generalnie-podejrzewam,że oślepiasz innych kierowców,to raz a dwa,ciekaw jestem jak świecą Twoje lampy..
Szlifowałeś szkła?
Pamiętaj bowiem,że warunkiem poprawnego działania takich lamp jest to,aby były wyposażone w mechanizm samo poziomowania,to raz.
Druga rzecz-szkła..czy masz clear'y czy zwykłe szkła?
Zwykłe szkła mają ryfle,powodujące rozproszenie słupa światła, z ksenonami sprawa ma się inaczej- inny jest też odbłyśnik.
Ksenon świeci cały czas pełną mocą a kwestia regulacji-światła mijania/drogowe regulowana jest poprzez przesłonę.
Jak rozwiązałeś to w swoich lampach?
Generalnie-podejrzewam,że oślepiasz innych kierowców,to raz a dwa,ciekaw jestem jak świecą Twoje lampy..
Szlifowałeś szkła?
Nie mam GG ale coś trzeba było wpisać..
- Kutasinski
- Czytacz
tego mechanizmu samo poziomujacego sie na dolkach niestety nie mam lampy mam ogolnie nowe 3 miesiace temu wymienilem na nowe szkla sa zwykle przystosowane do zarowki H4 a co do swiatel drogowych to ich nie mam mam tylko mijania poniewaz sa to H4 a zarowke xenonowa mam taka bez drogowych
- robson2314
- Czytacz
no wlasnie:) a moze chce ktos kupic te xenony z przetwornicami?
- robson2314
- Czytacz
prezesik25 napisał(a): kijami ten "zenon" zgaszą
haha bylem swiadkiem takiej sytuacji we wroclawiu - stalismy na swiatlach ja sprinterem na srodkowym pasie a na prawym inny bus za nim astra z zenonem w H4 gosciu wysiadl z busa z kluczem do kol i zbil mu klosze haha przyjechala policja ja jako swiadek - ten co zbil 200zl za niszczenie cudzego mienia a tamten po dowodzie
i teraz nowe lampy + przeglad + mandat za to ze auto zagraza bezpieczenstwu ruchu drogowego
wiec kalkulacja jest prosta-

strzeliniasty - Members
jak nie wyjmiesz cie tak załatwie;p
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
haha troche km bd miec do mnie:P wiec jak cos to uprzedz mnie to kawe i ciastka kupie bo pozniej z rozbitymi lefrektorami nie bd jezdzic no chyba ze Ty swojego golfika mi pozyczysz:)
- robson2314
- Czytacz