??...na aukcjach nie pisze do jakich modeli albo co;/...a wiec ze sie rozna .....najprawdopodobnej mam teraz H1....i nie wiem co wziac czy H4 czy H7?;/....i czy ten trzonek bedzie pasowal...jak to jest u was ?....pomozcieModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wymiana żarówek na nowe w lampach przednich ...
chcialem sobie kupic nowe zarowki do przodu...philipsa visionplus lub nightguide czyli zarowki ktore zajely 2 i 3 miejsce w testach...kosztuja 37 i 54....na gt150 troche za duzo bo ok 90zl;/....ale mniejsza z tym..chodzi mi o to skad mam wiedziec czy beda pasowaly do golfa3 z 95r.
??...na aukcjach nie pisze do jakich modeli albo co;/...a wiec ze sie rozna .....najprawdopodobnej mam teraz H1....i nie wiem co wziac czy H4 czy H7?;/....i czy ten trzonek bedzie pasowal...jak to jest u was ?....pomozcie
??...na aukcjach nie pisze do jakich modeli albo co;/...a wiec ze sie rozna .....najprawdopodobnej mam teraz H1....i nie wiem co wziac czy H4 czy H7?;/....i czy ten trzonek bedzie pasowal...jak to jest u was ?....pomozcie-

stingeros - Members
jeśli masz lampy dzielone (GT/GTI) to masz dwie żarówki typu H1 i takie musisz kupic, a jesli masz lapy całe jednolite to potrzebujesz żarówek H4, no chyba ze masz nie seryjne lampy to daj fotke to ci powiem które żarówki
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
ok masz fotke [img=http://img227.imageshack.us/img227/354/golf3uj6.th.jpg] ..... nie jest ani GT ani GTi tylko GL ale od konca 94 robiono juz dzielone lampy wiec ja mam chyba dzielone:)......a powiedz mi jeszcze czy jak kupie te zarowki philips nightguide H1 to czy jak bede zmienial lampy na jakies "angel eyes" to znow bede musial wynimieniac te zarowki????
-

stingeros - Members
dzielone, więc H1
a to czy bedą pasowały to zalezy tylko od tego jakie kupisz, ale wiekszość lamp angel eyes jest na H7
a to czy bedą pasowały to zalezy tylko od tego jakie kupisz, ale wiekszość lamp angel eyes jest na H7
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1