Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wycieraczki
witam mam pytanie jak mozna z prziodu zrobic abym miakl jedna wycieraczke ...prosz epodac co musze kupic i jak to wyszskot zamontowac czy musze cos wiercic itp??i ile zapalce za to
- przemo2008
- Czytacz
skoro o wycieraczkach mowa to kto poleci jakieś dobre wycieraczki? bo te co mam już coś nie wycierają tak jak powinny:/ chodzi mi zarówno i tył jak i przód? najlepiej jak by ktoś od razu dał linka do aukcji jakiejś, z tego co wiem na przodzie chyba jedna jest dłuższa od drugiej?
- dawidg87
- Badacz tematu
No wiesz niektorzy chwala a niektorzy nie.
Ja mam takie i jestem zadowolony chodza elegancko.
Ladnie zbieraja nie zostawiaja smug, (akurat moze trafilem na dobre i dlatego je chwale)
Poszukaj na allegro masz ich tam bardzo duzo.
pzdr.
Ja mam takie i jestem zadowolony chodza elegancko.
Ladnie zbieraja nie zostawiaja smug, (akurat moze trafilem na dobre i dlatego je chwale)
Poszukaj na allegro masz ich tam bardzo duzo.
pzdr.-

K@mil - POMOCNIK

centralna wycieraczka
temat z typami wycieraczek jest gdzie indziej, tu gość pyta jak zamontować jedną wycieraczkę centralną, czy musi być specjalny silniczek, i jakieś fotki by się przydały, może już ktoś to robił, opinie typu warto czy nie warto robić tego typu przeróbek mnie nie obchodzą 

-

tyberianki - Czytacz
Znalazłem cos takiego http://moto.allegro.pl/item310084178_vw ... a_jom.html
::s:c:h:w:a:r:z::mk:I:I:I::
-

DaMek - Czytacz
też to widziałem, ale montuje się ją w miejscu starych wycieraczek, a nie po środku, nie będzie pasować
-

tyberianki - Czytacz
K@mil napisał(a):Tak zgadza sie sa 3rozne rozmiary wycieraczek w golfiku:
PRZOD: 480mm I 530mm
TYŁ: 460mm
(dla pewnosci zmierz jeszcze raz sam)
Jeszcze raz ja, mógłbyś powiedzieć z jakiej firmy wycieraczek jesteś zadowolony? Potrzebuje wymienić przednie i tylną, ale nie wiem na jakie płaskie się zdecydować, bo dużo tego i potrzebuje aby ktoś wskazał jakieś sprawdzone przez siebie.
A i pytanie czy jeśli do tyłu chcę też płaską wycieraczkę to czy całe ramię muszę wymienić? Jeśli tak to proszę o również jakąś podpowiedź.
Poza tym potrzebował bym silniczka przedniej wycieraczki do mk3, ma ktoś na zbyciu?
- dawidg87
- Badacz tematu