?Moderator: Moderator
Witam
dziś dostałem Orginalna dokładke GTI z jednym pęknienciem w rogu tylko mam taki problem bo ktos taki byl madry i wział wyrównal szpachla a pozniej czarna farba a jeszcze na to baranek
;/
co myslicie jak bym to zdral jakos i przykleil stricker bomb??? Moj golf w profilu
jak by sie prezentowało
dziś dostałem Orginalna dokładke GTI z jednym pęknienciem w rogu tylko mam taki problem bo ktos taki byl madry i wział wyrównal szpachla a pozniej czarna farba a jeszcze na to baranek
;/
co myslicie jak bym to zdral jakos i przykleil stricker bomb??? Moj golf w profilu
jak by sie prezentowało- Ciesielko
- Czytacz
Ciesielko napisał(a):jak by sie prezentowało
Wg. mnie kiepsko. Co gorsza - folia mogłaby nie złapać tego plastiku, a nawet jakby się przykleiła to mogłaby szybko się odklejać. Lepiej zeskrobać szpachel, skleić czymś na nowo i maznąć w czarny mat. A po co baranek na plastik
...-

PrzemkoXVI - Members
mariusz48 napisał(a):Zaproponowali byście jakieś fajne malowanie tych stalówek 13'?
-Czarne zz czerwonym rantem ?
-Całe czarne
-Białe
-Srebrne z czarnym dekielkiem vw
Pomóżcie coś fajnego wybrac
Proszę o VT
jeszcze jak da rade to vento front starego typu
białe felgi
[ Dodano: 2012-08-28, 22:09 ]
[quote="mariusz48"]W niedalekiej przyszłości planuje vento front do golfa III 3d czarny
Będę tez odnawiał lakier w org kolorze i zastanawiam sie czy jak już maluje to dodać coś ? pomarańcze jakąś czy coś, może białego ? macie jakiś pomysł fajny
? Tylko bez wieś tuninguProsze o VT :
jak da rady to cały w kolorze (listwy , zderzak itd, prócz dokładki zderzaka)
vento front - gril starego typu ze znaczkiem czarnym/ srebrnym, lampy normalne białe nie dymione
kierunki w błotniku dymione
i jak macie jakiś pomysł na malowanie
tylne szybki przyciemnione na czarno
baza do VT
-

Liuxus - Czytacz
Dzięki wielkie
[ Dodano: 2012-08-30, 16:26 ]
Mam golfa III 3d czarny i w niedalekiej przyszłości chcę odnowić lakier i nie wiem czy malować cały na czarno tak jak jest czy może jak już jest okazja to coś 2 kolorowego ? z pomarańczowym bądź jakimś innym kolorkiem
Macie może jakieś fajne pomysły
PS. tylko bez wiochy.
Zapomniałem dodać że mam już zakupiony vento front z grilem starego typu, czeka na malowanie.
[ Dodano: 2012-08-30, 16:26 ]
Mam golfa III 3d czarny i w niedalekiej przyszłości chcę odnowić lakier i nie wiem czy malować cały na czarno tak jak jest czy może jak już jest okazja to coś 2 kolorowego ? z pomarańczowym bądź jakimś innym kolorkiem
Macie może jakieś fajne pomysły
PS. tylko bez wiochy.
Zapomniałem dodać że mam już zakupiony vento front z grilem starego typu, czeka na malowanie.

-

mariusz48 - Czytacz
Jeśli ktoś byłby tak miły to poproszę :
-białe halogeny i żółte halogeny (2 oddzielne mody )
chcę zobaczyć co będzie się lepie komponować
-szeroka dokładka zderzaka
-znaczek Vw w chromie
lampy w smoked już zrobiłem ale akurat to zdjęcie robione wcześniej
Z góry dzięki
Baza do VT
-białe halogeny i żółte halogeny (2 oddzielne mody )
chcę zobaczyć co będzie się lepie komponować-szeroka dokładka zderzaka
-znaczek Vw w chromie
lampy w smoked już zrobiłem ale akurat to zdjęcie robione wcześniej
Z góry dzięki
Baza do VT
-

mariusz48 - Czytacz
Proponował bym robić troche lepsze fotki do VT ( np z wysokości grila i pod lekkim kątem ) wtedy lepiej idzie sobie wyobrazić jak to będzie wyglądałoi troche większa rozdzielczość
Ja obecnie nie moge zainstalować gimpa bo mam xp sp2 a potrzeba sp3 jak coś wymyśle to Ci to ogarne bo widze że nikomu juz sie zabardzo nie chce robic
Ja obecnie nie moge zainstalować gimpa bo mam xp sp2 a potrzeba sp3 jak coś wymyśle to Ci to ogarne bo widze że nikomu juz sie zabardzo nie chce robic

-

kimz - Gaduła