Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Tylny emblemat
Chcialem sie doradzic bo chce zmienic tylny emblemat! ODkręcilem boczek od klapy ten co jest w srodku i urwalem te koleczki co odstaja od znacza z drugiej strony, wyjalem i mam znaczek z ta podkladka chyba gumową i chce to przymocowac zeby sie dobrze trzymalo i nie odlecialo i nikt nie oderwal. Prosze o podpowiedzi bo nie mialem za duzo czasu na dpomysleniem jak to zrobic i nie bede mial i mysle ze moge na was liczyc. Czekam na odpowiedzi! Z góry dziekuje 

-

DaNiEl74 - Czytacz
klej i gitara. Masz spory wybor co do rodzaju kleju, a i tematow na forum jest sporo o tym. Nawet sylikon daje rade 

Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
-

Grzesiek2507 - Members
z całym szacunkiem, ale moderator/admin ma chyba jakiś kompleks że wywala co drugi mój post
Napisałem "poxipol" i napiszę to jeszcze milion razy jak będzie potrzeba, bo jest to dobre rozwiązanie jak ktoś nie chce bawić się z silikonem albo go specjalnie kupować
Napisałem "poxipol" i napiszę to jeszcze milion razy jak będzie potrzeba, bo jest to dobre rozwiązanie jak ktoś nie chce bawić się z silikonem albo go specjalnie kupować
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Ja na spontanie dałem kropelką i trzyma się tak, że hohoho ... lecz znaczek do tej gumy, a nie gumę do blachy 

-

Maciuś - Badacz tematu
• Strona 1 z 1