Ta powaznie ?
Az takie drogie sa
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ja hbm znalazlem za grosze w idealnym stanie no grosze to tez pojecie wzgledne;p bo ja do bmw dawalem za swiatla 600 zl za hb
jesli masz czerwony to szukaj hb w idealnym stanie najlepiej po polerce... widzialem u znajomego wlasnie te zestawienie i powiem ci ze kozak...
sam mam hb bo kupilem hbm i ciezko mi sie z nimi rozstac bo sam na hb polowalem dlugo aby byly w idealnym stanie i koloru i stanu szkiel... wg mnie poszukaj hb i tyle ew hbm bo sa czesciej dostepne... ale pod zadnym pozorem nie kupujcie tego szitu depo itd.. depo jest dobre na kierunki a nie na lampy tylne o ile przednie tyc sa ok to depo swiatel nie robi dobrych wiem bo sam mialem te cleary bialo czerwone i szukalem najpierw hb aby ten szit zamienic
jesli masz czerwony to szukaj hb w idealnym stanie najlepiej po polerce... widzialem u znajomego wlasnie te zestawienie i powiem ci ze kozak...
sam mam hb bo kupilem hbm i ciezko mi sie z nimi rozstac bo sam na hb polowalem dlugo aby byly w idealnym stanie i koloru i stanu szkiel... wg mnie poszukaj hb i tyle ew hbm bo sa czesciej dostepne... ale pod zadnym pozorem nie kupujcie tego szitu depo itd.. depo jest dobre na kierunki a nie na lampy tylne o ile przednie tyc sa ok to depo swiatel nie robi dobrych wiem bo sam mialem te cleary bialo czerwone i szukalem najpierw hb aby ten szit zamienic
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
He te lampy gto ja mialam jak auto kupilam orginalne tylko jedna byla potluczona jak chcecie to moge ladny komplecic tych lamp zalatwic i wcale nie za cene z kosmosu bo leza u mnie w piwnicy komplent razem z plytkami od zarowek i oslonami
)
-Hella Crazy Colours
)
-Hella Crazy Colours
- magdarawa
- Czytacz
Chodzi tu o te lempy, ktore maja dymione miejsce na zarowke od wstecznego??:P Mozna jakies foto?? nawet przykladowe:P
- 180damian180
- Czytacz