Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
ja jak bym mial cos malowac w czarny mat to jedynie maske, albo grill ale u siebie nic raczej nie pomaluje
-

Baster - Badacz tematu
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
tez sie zastanawiałem na molowaniem w czarny mat ale wczoraj osobiscie widziałem na miescie wlasnie golfa 1 w ciemnym macie i odrazu mi sie odwidział ten pomysł 

-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
zostaje błysk pomalowałem wszystko co sie dało w kolor (czarny ze złotym ziarnem) i świeci sie jak psu .... 

-

aquadigio18 - Czytacz
A ja chyba spróbuje w przyszłości ze swoim (zaraz po zrobieniu blach
) Widziałem kilka samochodów w czarnym macie (co prawda nie było między nimi golfa MK3) na VW Manii i całkiem nieźle to wyglądało. A i gdzieś na trasie widziałem jeszcze porsche w czarnym macie i też całkiem nieźle się prezentowało.
) Widziałem kilka samochodów w czarnym macie (co prawda nie było między nimi golfa MK3) na VW Manii i całkiem nieźle to wyglądało. A i gdzieś na trasie widziałem jeszcze porsche w czarnym macie i też całkiem nieźle się prezentowało.-

Snejk18 - Fanatyk
czarny mat świetna sprawa
ja zastanawiałem się nad pomalowaniem maski i dachu w czarny mat właśnie, ale to o co pytał killah, cena będzie droższa od zwykłego malowania, więc taniej wyszłoby okleić w czarny mat folią w jakiejś firmie reklamowej, a jeszcze taniej pomalować samemu, ale jakoś brakuje mi odwagi by zrobić taki eksperyment 
ja zastanawiałem się nad pomalowaniem maski i dachu w czarny mat właśnie, ale to o co pytał killah, cena będzie droższa od zwykłego malowania, więc taniej wyszłoby okleić w czarny mat folią w jakiejś firmie reklamowej, a jeszcze taniej pomalować samemu, ale jakoś brakuje mi odwagi by zrobić taki eksperyment 
- cementowy_jas
- Badacz tematu
Panowie!! jak mat to PÓL-mat bo zwykly czarny mat myje sie tragicznie!!!!
pól-mat jeszcze ujdzie
pól-mat jeszcze ujdzie

40mm nad ziemia, vento black front, 9Jet15, LC3P perła
http://www.golf3.pl/topics2/herbis-rozd ... t20552.htm

http://www.golf3.pl/topics2/herbis-rozd ... t20552.htm

-

Herbiasty - Czytacz