Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Re: szyby
Błażej napisał(a):witam mam pytanie ile może kosztować przyciemnienie tylnych szyb w golfie 3d pytam sie bo mam zamiar sobie przyciemnić
W firmie ktora tym sie zajmuje np w Toruniu jak pytałem sam tył 300zł + a przód 160zł
-

K@mil - POMOCNIK

zalezy gdzie
od 50 zl za szybke musisz pojezdzic i popytac by nie bylo za drogoooo 
od 50 zl za szybke musisz pojezdzic i popytac by nie bylo za drogoooo 
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
A jak to jest w końcu? Bo każdy mi mówi inaczej... można przód?
Co zrobić żeby przednie boczki też ciemne były, a zarazem żeby wszystko było legal
Co zrobić żeby przednie boczki też ciemne były, a zarazem żeby wszystko było legal

-

TunaFish - Badacz tematu
u mnie gosciu za przyciemnienie calego golfa (3d) + paseka na przedniej szybie beirze 400zeta a robi tak ze policja wogole nie przyczepia do przednich szyb
omege u niego przyciemnialem i bylo naprawde super niejedna kontrola drogowa a palarze sie nie czepiali
z golfikiem tez do niego pojade
omege u niego przyciemnialem i bylo naprawde super niejedna kontrola drogowa a palarze sie nie czepiali
-

strzeliniasty - Members
strzeliniasty napisał(a):u mnie gosciu za przyciemnienie calego golfa (3d) + paseka na przedniej szybie beirze 400zeta a robi tak ze policja wogole nie przyczepia do przednich szybomege u niego przyciemnialem i bylo naprawde super niejedna kontrola drogowa a palarze sie nie czepiali
wystarczy ze przylozysz zapalniczke do szyby i masz po finale czy sa przyciemniane folia

-

K@mil - POMOCNIK

-

TunaFish - Badacz tematu
wejdz do mojego tematu i zobacz miski sie nie dowaliliWódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
-

sitek699 - Members
zasada jest prosta juz slyszalem to od wielu osob (rowniez w pracy maja przyciemniane szyby a jeden z moim kumpli przyciemnil szyby w sprinterze)
jezeli przez przednie boczne szyby widac kierowce to ci paly nic nie zrobia
jezeli przez przednie boczne szyby widac kierowce to ci paly nic nie zrobia

-

strzeliniasty - Members
bzdury piszecie musi przenikać przez szybę 76% światła policja ma luks o metr i ci sprawdzi a nie czy widać kierowce i nie ma czegoś takiego jak atest ja ci mogę dać atest na porysowanie lakieru w samochodzie gwarantuje ze będzie oryginalnie porysowany i kolor w miejscach rys nie wróci
Pajdus
- Pajdus
- Badacz tematu