Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Szeroki hokej
Chciałbym założyc szeroki hokej, ale nigdzie nie moge dostać orginalnego w związku z tym mam pytanie: czy ktos z was koledzy zakładał szeroki hokej ale nie orginalny, przykładowo zamiennik z allegro i czy idealnie pasuje????
::s:c:h:w:a:r:z::mk:I:I:I::
-

DaMek - Czytacz
pasuje w 100%, tylko niektóre egzemplarze są luźne (trzeba dodatkowo mocować od spodu wkrętami np. "pchełki") i bardzo nietrwałe, trzeba bardzo uważać na nierówności na drodze. Ja już jeden prawie połamałem i teraz szukam oryginału, chyba, ze w drodze desperacji skuszę sie na jeden z tych cudownych zamienników dostępnych w dużych ilościach na allegro.
-

prezesik - Members
Rafit napisał(a): z ASO za 300zł...
ja bym chyba jednak kupić ze 4 podróby za 60 zł jak by się połamały niż jeden orginał za 300... LOL
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
ja wychodze z tego samego założenie... hokej kupie jakiś tańszy bo to jest część narażona bardzo na złamianie więc jakby co to trzeba będzie kupić nową.... a gdybym połamał jakąś drożsża wersję hokej to bym się nieźle wkurzył 

Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
hehe ja mam orginał
i powiem wam że kilka razy mi się zdarzyło źle obliczyć wysokość krawężnika
ale to mi udowodniło też, że wcale jakiś łamliwy to on nie jest, no ale przestraszyć się można, tego trzasku
no ale nic się mu nie stało ani razu
on jest łączony na środku, raz tylko mi wyskoczył z tych zatrzasków ale po prostu wyszedłem z samochodu, poprawiłem i jak by nigdy nic:) a już ze 3 razy albo i 4 zdarzyło mi się zahaczyć nim po kupnie autka, teraz już pamiętam o tym i zwracam uwagę gdzie np. parkuje 
i powiem wam że kilka razy mi się zdarzyło źle obliczyć wysokość krawężnika
ale to mi udowodniło też, że wcale jakiś łamliwy to on nie jest, no ale przestraszyć się można, tego trzasku
no ale nic się mu nie stało ani razu
on jest łączony na środku, raz tylko mi wyskoczył z tych zatrzasków ale po prostu wyszedłem z samochodu, poprawiłem i jak by nigdy nic:) a już ze 3 razy albo i 4 zdarzyło mi się zahaczyć nim po kupnie autka, teraz już pamiętam o tym i zwracam uwagę gdzie np. parkuje 
- dawidg87
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1