czy ktoś może wykonywał sobie szachownicę na listwie grilla, lub widział taką na żywo...z czego najlepiej zrobic, jaka folia, jaki wymiar kwadratów,jak wyciąc żeby było równo, jak naklejac...czy może lepiej malowac....
ma ktoś jakieś spostrzezenia/sugestie/uwagi....?
a może wogóle niewarto...może nei pasuje...?
może ktoś pracuje w firmie reklamowej itp. i jest w stanie pomóc w zakupie wyciętych kwadratów...?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
chodzi ci o tą metalową listwę grilla?? jeśli tak to według mnie takie coś nie ładnie będzie wyglądać;p jak już chcesz szachownice to na masce
ale jak już będziesz robił to użyj tak jak radził Skaktus, folii termo kurczliwej bo z malowaniem więcej roboty będzie 
ale jak już będziesz robił to użyj tak jak radził Skaktus, folii termo kurczliwej bo z malowaniem więcej roboty będzie 
Ostatnio edytowano 11 sie 2010, o 12:01 przez PabloSBT, łącznie edytowano 1 raz
- PabloSBT
- Members
no mam ale im się nei chce bo twierdzą że się im nie opłaca, więc jak coś to k@mil z tobą wspólpracę chętnie podejmę....sprawdzony facet jesteś....hehe
tylko etraz kwestia rozwiązania naklejki czy całośc czy pocięte kwadraciki...
tylko etraz kwestia rozwiązania naklejki czy całośc czy pocięte kwadraciki...
-

gajdzik - VIP
gajdzik napisał(a):tylko etraz kwestia rozwiązania naklejki czy całośc czy pocięte kwadraciki...
jak zalatwie Ci z tej firmy co ja bralem u mnie we wiosce to bedziesz mial szablon i beda to pociete kwadraciki
odrazu do naklejania
Tylko teraz zrob mi projekt wielkosc kwadracikow oraz szerokosc i dlugosc calego paska wymierz sobie ile Ci starczy itp
I jak w piatek bede mial wolne to pojde zapytac sie o cene
Bedzie to folia termokurczliwa taka jak do reklam na autach kolor tez sobie mozesz wybrac ja mam czarny mat
-

K@mil - POMOCNIK

no mimo to zaryzykuję i zrobię...będzie lipa to wrócę do oryginalnego grilla...takze mam nadzieję że niebawem pokaże jak to wygląda...
wtedy będzie łatwiej podjąc decyzje co z tym zorbić...jak to wygląda, jak się prezentuje...
wtedy będzie łatwiej podjąc decyzje co z tym zorbić...jak to wygląda, jak się prezentuje...
-

gajdzik - VIP