Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Światła do golfa III z golfa IV
Witam chciałem zapytać czy światła z golfa IV nie pasowałyby do mojego golfika III mowie o zwykłych światłach przednich.Posiadam golfa 1,9TDi 1997 ze światłami na 2 żarówki.
- tajemniczy_89
- Berbeć
przeniesc do dzialu stylizacja. a tak w ogole juz widzialem takiego moda na zywo i powiem szczerze wies tuning jak sie patrzy. nie wyglada to ciekawie a wrecz
lepiej zakupic lampy stylizowane na golfa IV z helli lub in pro.
Było: Fiat 126p(93r), Golf III 1.9 CL TD(94r), GOLF II 1.3 CL(88r), Golf III 1.6 GL(97r), Audi A3 1.9 TDi(98r), MK3 GTi 20 Jahre(96r), MK4 TDi 110PS(01r)
Jest: Polo 6n2 GTi 125ps
Jest: Polo 6n2 GTi 125ps
-

happysc - Gaduła
Nom tak tylko ze ja jestem ciekawy czy pasuja bo widzialem tez wiele ciekawszych swiatel tylko bardziej z ciekawosci niz checi wstawienia pytam czy pasuje xD
- tajemniczy_89
- Berbeć
Będą pasować jeśli kupisz grill, maskę i błodniki z golfa cabrio III po liftingu. Mi się osobiście ten pomysł nie widzi, mam koleżankę z takim przodem i mówię ci nie pasują obłe kształty do kanciatego auta.tajemniczy_89 napisał(a):Witam chciałem zapytać czy światła z golfa IV nie pasowałyby do mojego golfika III mowie o zwykłych światłach przednich.Posiadam golfa 1,9TDi 1997 ze światłami na 2 żarówki.
- DrSzpila
- Members
popieram, widzialem na zywo cos takiego, jak patrzysz na to cos z przodu to do szyby wyglada jak MK4 ale jak sie popatrzy na calosc to szyba jest jakas taka nie proporcjonalna do calosci ( starsznie maluta sie robi ) i caly efekt wzbudza szeroki usmiech niz podziw, jesli bede mial gdzies jeszcze fotke tego MK3/4 to wkleje zebys widzial jak to wyglada ale nie obiecuje ze znajde..........DrSzpila napisał(a):Będą pasować jeśli kupisz grill, maskę i błodniki z golfa cabrio III po liftingu. Mi się osobiście ten pomysł nie widzi, mam koleżankę z takim przodem i mówię ci nie pasują obłe kształty do kanciatego auta.tajemniczy_89 napisał(a):Witam chciałem zapytać czy światła z golfa IV nie pasowałyby do mojego golfika III mowie o zwykłych światłach przednich.Posiadam golfa 1,9TDi 1997 ze światłami na 2 żarówki.
- seb
o tu dokładnie http://www.allegro.pl/item553949309_vol ... _1993.html
-

Shmatan - Czytacz
No!!! Szacunek dla gościa! Dużo roboty ale efekt piękny; jednak tak jak w linku - tylko cały przód, inaczej
...
...-

Zico63 - Members