Ja poprzedniej zimy swoje malowałem na czarno i po 2 miesiącach była sama rdza, sól zrobiła swoje...Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
jak dobrze były przygotowane pod malowanie i dobrze pomalowane to może zimę wytrzymają
Ja poprzedniej zimy swoje malowałem na czarno i po 2 miesiącach była sama rdza, sól zrobiła swoje...
Ja poprzedniej zimy swoje malowałem na czarno i po 2 miesiącach była sama rdza, sól zrobiła swoje... GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
-

gluszek - Members
Witka.
Podepnę się do tematu. Golik 3, kolor biała perła. Lampy przednie Sonar czarne, tył smoked czyste, kierunki + blenda czarne, halogeny ori bez malowania.
Obecnie felgi srebrne, bębny były srebrne, teraz są rude od rdzy - tylko rok wytrzymały
Na jki kolorek walnąć felgi ? Myślałem biały, ale lekko się obawiam tego koloru, może lepiej czarne ?
No i bębenki - czarne, rude
czy może samym konserwantem pociągnąć na czarno po oczyszczeniu ?
Podepnę się do tematu. Golik 3, kolor biała perła. Lampy przednie Sonar czarne, tył smoked czyste, kierunki + blenda czarne, halogeny ori bez malowania.
Obecnie felgi srebrne, bębny były srebrne, teraz są rude od rdzy - tylko rok wytrzymały
Na jki kolorek walnąć felgi ? Myślałem biały, ale lekko się obawiam tego koloru, może lepiej czarne ?
No i bębenki - czarne, rude
czy może samym konserwantem pociągnąć na czarno po oczyszczeniu ?Mirafioli
- Skaktus
- Badacz tematu
Skaktus, jak masz wszystkie "dodatki" ciemne to felga czarna...
GOLF 3 by głuszek
-

gluszek - Members