Moderator: Moderator
... glupi pomysl...dla mnie bialy srodek to katastrofa....ladnie to wyglada ale tam robili profesjonalisci a tobie napewno to tak nie wyjdzie;/...a w dodatku chyba bedziesz trzymac przykryty ten sroek bo za kilka dni mialbys juz szary
ehhh
wydaje mi sie ze ten golfik jest zrobiony na DEMOCAR .... tym nie da sie na co dzien jezdzic .. nie wyrobilbys z czyszczeniem ... co do kosztow to napewno malo nie zaplacisz .. ale to jest urok .. jak sie chce tuningowac cokowliek to trzeba sie liczyc z kosztami ..

ja gdybym dysponowal taka kasa to bym to zrobil juz dawno bo zamierzam pojezdzic jeszcze golfem... a tak na marginesie to nie musisz obszywac wystzkiego skroa tylko materialami skoropodobnymi no i mozna zrobic fajne zestawienie kolorow np.pod kolor nadwozia... z tego co wiem obszycie tylnije kanapy to 300zl jednego fotela 150zl i to jest calkiem dobrze zrobione oczywiscie musisz uwazac gdzie to robic bo jesli Ci poweidza ze samochod bedzie gotowy za dwa dni to gowno nie firma bo dobry klej potrzebuje tyle czasu zeby zwiazac te materialy:D pozdro
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.htmljak to jakie? blachary

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości