Moderator: Moderator

jak mnie ukradli dokladke z przodu to nastepna przykrecilem od spodu blachowkretami i ktoregos pieknego dnia nie bylo ani dokladki ani tego mocowania pod zderzakiem do ktorego sie ja wpina no i zamiast dokladki trzeba bylo wymienic caly zderzak , pomyslowosc polskich zlodziei nie zna granic niestety
porób sobie zdjęcia dokładne, a jak wypłynie na allegro to zgłaszasz że kradziony towar itd. Wiadomo że to nie jest ameryka i nie ześlą na niego eskadry komandosów, ale wystarczy żeby już nic nie posprzedawał na allegro i straci więcej niż ten znaczek wartyMario GT napisał(a):Ja walnąłem znaczek na superglu nie dam tak lekko , jak wyżej napisano prędzej cały grill padnie
...

Opik napisał(a):Dwie rysy kluczykiem przez znaczek, tak że już raczej by go nikt nie sprzedał i poskutkowało, ostały się oba
maximus_spi napisał(a):wygrawerowaniu nazwiska lub nr.rej tylko ze to z tyłu i gdyby sie tak stalo ze komus wpadnie w oku to zobaczy to dopiero po wyciagnieciu/wylamaniu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości