do wymiany zderzak i tylnia klapa...pytanie moje dotyczy :jak odkleic z tylniej klapy spojler- daszek tak aby go nie zniszczyc ,chce go przełozyc na nową którą już kupiłam na alledrogo,daszek jest fajny i ładnie wyglądał na i bardzo bym chciała by znalazł się na nowej.Prosze o porade.Pozdrawiam wszystkich :bigok:Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
spojler na klapie
witam,niedawno miałam stłuczkę ,koleś wjechał w tył autka
do wymiany zderzak i tylnia klapa...pytanie moje dotyczy :jak odkleic z tylniej klapy spojler- daszek tak aby go nie zniszczyc ,chce go przełozyc na nową którą już kupiłam na alledrogo,daszek jest fajny i ładnie wyglądał na i bardzo bym chciała by znalazł się na nowej.Prosze o porade.Pozdrawiam wszystkich :bigok:
do wymiany zderzak i tylnia klapa...pytanie moje dotyczy :jak odkleic z tylniej klapy spojler- daszek tak aby go nie zniszczyc ,chce go przełozyc na nową którą już kupiłam na alledrogo,daszek jest fajny i ładnie wyglądał na i bardzo bym chciała by znalazł się na nowej.Prosze o porade.Pozdrawiam wszystkich :bigok:-

montwaczarna - Czytacz
jak masz oryginalny to jest on mocowany na 3 śrubkach
odkręcanych od strony szyby cześć wewnętrzna (od bagażnika)
odkręcanych od strony szyby cześć wewnętrzna (od bagażnika)
-

marcinkoz2910 - Members
raczej był klejony,ogladałam i nie było widac by był dokręcany....a chce go tak zdemontowac by bez uyszkodzen załozyc na nową klape
-

montwaczarna - Czytacz
no to albo rozgrzanie i rozklejenie...tak jak robi się w przypadku lamp jak chce się zrobić smoked...
albo cienki drut mocny, żyłka, czy stryna, dwa patyki i cięcię kleju....
- ale czy to zda egzamin to ci nie powiem, takie cos w przypadku kleju przychodzi mi do głowy
albo cienki drut mocny, żyłka, czy stryna, dwa patyki i cięcię kleju....
- ale czy to zda egzamin to ci nie powiem, takie cos w przypadku kleju przychodzi mi do głowy
-

gajdzik - VIP
gajdzik napisał(a):cienki drut mocny, żyłka, czy stryna, dwa patyki i cięcię kleju....
własnie też tak myślałam,chciałam tylko potwierdzenia,dzieki gajdzik, za podpowiedz
-

montwaczarna - Czytacz
dziekuje jeszcze raz panowie
teraz zostało mi zwerbowac pomoc męską i trzeba za wymiane się zabrac
.Pozdrawiammontwaczarna,
teraz zostało mi zwerbowac pomoc męską i trzeba za wymiane się zabrac
.Pozdrawiammontwaczarna,-

montwaczarna - Czytacz
• Strona 1 z 1