Witam
Proszę o radę. Nie mam w zderzaku zaślepek zderzaka (odpadły). Myślałem żeby zastąpić puste miejsca siatką tuningową. Mogę kupić nowe atrapy,ale i tak chciałem wyciąć w nich otwory na światła do jazdy dzienne,bo mam zamiar niebawem je założyć. Co wy na to? Łatwo się wycina i zakłada taką siatkę ,czy już lepiej kupić oryginalne zaślepki ?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Siatka tuningowa zamiast zaślepek,atrapy zderzaka
puma i wszystko jasne;)
-

puma - Badacz tematu
- Rocznik: 1994
- Silnik: 1.6 ABU
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Re: Siatka tuningowa zamiast zaślepek,atrapy zderzaka
Ja bym się tak nie afiszował się z pomysłem wieś-tuning siatki.. w średniowieczu palili za to na stosie...
A tak na poważnie pojedź na złomowisko kup oryginalne i będzie to chociaż jakoś wyglądać. Co do samej siatki to musiał byś ją dobrze zamocować ( zgodnie ze sztuką druciarstwa na opaski do kabli oraz blachowkręty ).
Atrapy / zaślepki nie są drogie, jak nie znajdziesz na szrocie to napisz na fora a na pewno ktoś będzie to miał.
A tak na poważnie pojedź na złomowisko kup oryginalne i będzie to chociaż jakoś wyglądać. Co do samej siatki to musiał byś ją dobrze zamocować ( zgodnie ze sztuką druciarstwa na opaski do kabli oraz blachowkręty ).
Atrapy / zaślepki nie są drogie, jak nie znajdziesz na szrocie to napisz na fora a na pewno ktoś będzie to miał.
MK3
"I'd rather lose by a mile because i built my own car,
than win by a inch because someone else built it for me.
Your car is your story. Don't let someone else write the book."
"I'd rather lose by a mile because i built my own car,
than win by a inch because someone else built it for me.
Your car is your story. Don't let someone else write the book."
-

Thorsten - Moderator Globalny
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.6 AEE
kup oryginalne i od srodka przykrec i w nich wytnij otwory na swiatla jak juz tak musisz miec te do jazdy dziennej.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Thorsten napisał(a):Co do samej siatki to musiał byś ją dobrze zamocować ( zgodnie ze sztuką druciarstwa na opaski do kabli oraz blachowkręty ).
Nie nie nie zgodnie ze sztuką klei sie silikonem w sporej ilości ew klej na ciepło z pistoletu

-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi. Zostanę przy oryginale. Co do ceny zaślepek to koszt 7 zł za sztukę .(nowe)szkoda tylko ,że będę musiał ciąć w nowych otwory na światła ,bo na szrocie pewnie taniej tego nie kupię..
Dzięki i pozdrawiam
Dzięki i pozdrawiampuma i wszystko jasne;)
-

puma - Badacz tematu
- Rocznik: 1994
- Silnik: 1.6 ABU
• Strona 1 z 1