Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
rysy
witam i kupiłem sobie golfa 3 silnik 1,8 90km rok 96 185tys km abs 2 ele szyby i lusterka radio cd centralny zamek alarm ale nie o to mi chodzi tylko o to ze z tyłu nad szybą są takie niezbyt głebokie ale widoczne rysy zrobione jakby paznokcie lub czyms takim slyszalem o jakichs srodkach chemicznych które pokrywaja takie ,,prezenty" czy wie ktos jak to działa czy to bedzie na dłuzszą mete czy tylko na jakis miesiac moglibyscie mi podac nazwe lub najlepiej link do allegro??z góry dzieki
- miskomis
- Berbeć
ja tak robiłem w niktórych miejscach i jest super, a jak masz odpryski i ubytki lakieru to farba w w buteleczce z pępdzelkiem. Na lakier dajesz tak aby było wypukłe, papier scierny wodny i pasta farecla 3g na mokro.Cysiu_NS napisał(a):papier 2000 polerka na mokro na to pasta g3 spolerowac po wyschnieciu nalozyc wosk i spokoj na dlugie lata
- DrSzpila
- Members
http://www.allegro.pl/item413734150_pas ... yures.html ta pasta jest super polecam-pozdrawiam
- Włodziu29
- Berbeć
• Strona 1 z 1