Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Ringi
Mam jeszcze takie drobne zapytanie, jak zrobic ringi do mojego golfika, bo fajnie to wygląda tylko nie wiem co jest do tego potrzebne i gdzie to kupic, tzn wiem ze diody itp tylko reszta skąd, weżyk czy cos w tym stylu, tak zeby fajnie świeciło 

-

Pestka - Czytacz
Kolego a powiedz mi jakie masz lampy bo z tego co wiem nie ma okrągłych świateł w golfie chyba że H1 ale tam są tylko długie okrągłe,projki lub ala mk4 ale i tak nie obejdzie się bez rozklejania szkła jeżeli chcesz RINGI kup Angels czy jakoś tak się to badziewie nazywa sam to miałem świeciło jak bym na postojach jeździł a wygladało średnio wolę zwykłe H4 w smoked i dużo lepszy efekt niż te chińskie badziewie chyba każdy ci to powie pozdrawiam
-

Poluś - Czytacz
do wyboru do koloru
ja mam projki i jak dużo użytkowników jestem bardzo zadowolony
o reszczie sie nie wypowiem bo nie wiem ale ktos ma /miał to moze conieco powiedziec
ja mam projki i jak dużo użytkowników jestem bardzo zadowolony
o reszczie sie nie wypowiem bo nie wiem ale ktos ma /miał to moze conieco powiedziec

,,Teraz golfem trójką śmigam niezawodna fura jest....''
mój golfik-
moj-golf/mk3-klekot-family-by-premier-t60735.html
mój golfik-
moj-golf/mk3-klekot-family-by-premier-t60735.html
-

PREMIER - Badacz tematu
Ja uważam że ringi pasują do golfa tylko trzeba dobrze dopasować... może mój kiedyś będzie tak wyglądał też mam taki kolor auta jak na zdjęciu 

- grzegorzxxx
- Berbeć
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Najlepsze lampy z ringami to chyba FK angel eyes, przynajmniej jedyne jakie brałbym pod uwagę jeśli chodzi o wygląd, nawet ktoś niedawno na forum takie sprzedawał. Stoi czarny mk3 cabrio z takimi lampami niedaleko mnie w komisie więc widziałem na żywo i nawet jakoś w miarę to wygląda. Z diodami i wężykami nie kombinuj bo Ci wyjdą jakieś agro lights 
-

Adzios - Czytacz