Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Reflektory/Lampy przednie do czarnego MK3
Witam, prosiłbym was o radę jakie lampy zamontować do mojego golfika, w moim pierwszym MK3 miałem FK-AUTOMOTIVE Chrom H7 + H7, ale były bardzo słabe i nie radziły sobie w trasie. Robię teraz przy moim nowym MK3 (blacharka etc) więc za jednym zamachem chciałem zmienić Seryjne reflektory Hella przednie typu H4. Tak wygląda tył MK3 :
Efekt końcowy powinien wyglądać tak:
- luzikseba
- Czytacz
Powiem Ci takja bym dał projektory hella na tył HBM lub jakieś inne crazy colours mi się podobają czerwone i czerwone z dymionym paskiem oczywiście wszystko używki i ori hella będziesz najlepiej zadowolony a i szacunek na forum za rzadkie lampy Ci wzrośnie

- simi-s1
- Czytacz
Analizując forum wynika, że dużo ludzi doradza projektory Hella. Na pierwszy rzut oka nie podobały mi się, bardziej mój wybór kłaniał się ku Hella wzór golfa mk4. Widzę po zdjęciach forumowiczów, że przechodzili przez wiele reflektorów, a kończyli i tak na projektorach. Mojego MK3 chcę zrobić na German Styl.
- luzikseba
- Czytacz
Kolego do czarnego MK3 tylko projektory. Mimo, że sporo ludzi z forum i nie tylko takie posiada to według mnie jest to najlepszy wybór . Do kompletu ciemne blendy oraz kierunkowskazy i jest mega. Może jest to oklepany zestaw ale pasuje idealnie do golfa. Na tył nawet HB lub jak trafisz HBM ,które przy czarnym lakierze będą super się razem komponować. 

-

Pawlos - Czytacz
Ok a więc będę zamawiał czarne projektory. Te mogą być ? W zestawie dają przejściówki itp.
szkoda mi zakładać ciemne blendy ponieważ mam halogeny clear
nie dałoby się ich jakoś "okopcić"
?
szkoda mi zakładać ciemne blendy ponieważ mam halogeny clear
nie dałoby się ich jakoś "okopcić"
?- luzikseba
- Czytacz
Tutaj masz stówkę taniej, a to te same lampy
Ja brałem właśnie u tego sprzedawcy i jestem mega zadowolony, możesz obadać u mnie w temacie na pierwszej stronie 
Te cleary co masz są okropne według mnie, może je rozkleić i od środka w czarny mat pomalować, ja bym spróbował
Ewentualnie okleić czarną folią żeby było widać przez nie światło, jak się panom policjantom nie spodoba to zawsze można przy nich tą folię ściągnąć 
Ja brałem właśnie u tego sprzedawcy i jestem mega zadowolony, możesz obadać u mnie w temacie na pierwszej stronie 
Te cleary co masz są okropne według mnie, może je rozkleić i od środka w czarny mat pomalować, ja bym spróbował
Ewentualnie okleić czarną folią żeby było widać przez nie światło, jak się panom policjantom nie spodoba to zawsze można przy nich tą folię ściągnąć 
-

saszelqq - Members
- Rocznik: 1981
- Silnik: 1.1 GG
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
saszelqq napisał(a):Tutaj masz stówkę taniej, a to te same lampy Ja brałem właśnie u tego sprzedawcy i jestem mega zadowolony, możesz obadać u mnie w temacie na pierwszej stronie
Ja również polecam, też u niego kupowałem te lampy.
W zestawie było wszystko: przejściówki na silniczki, gumki na postojówki(których jeszcze nie założyłem
), manualna regulacja wysokości, no i lampy 
- seba650
- Badacz tematu
Jeżeli jesteś zainteresowany to mogę Ci sprzedać swoje MK IV Look Hella, bo mam na oku Vento Front za grosze, więc te które mam obecnie będą mi niedługo zbędne.
Jeżeli ma Clear z tyłu i kierunki to projektory pasowałyby jak spodnie baletnicy...
Pawlos napisał(a):Kolego do czarnego MK3 tylko projektory.
Jeżeli ma Clear z tyłu i kierunki to projektory pasowałyby jak spodnie baletnicy...
-

PrzemkoXVI - Members
Jezus co wy wszyscy z tymi projektorami
Moim zdaniem projki pasują tylko do czerwonego auta (ewentualnie coś innego żarówiastego)
a do ciemnego auta to cleary czemu nie
powinien byc jakiś kontrast!
Moim zdaniem projki pasują tylko do czerwonego auta (ewentualnie coś innego żarówiastego)
a do ciemnego auta to cleary czemu nie
powinien byc jakiś kontrast!-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

chomik - Fanatyk
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Nadwozie: 3-drzwiowe
chomik napisał(a):Projektory wszedzie robią robote .......
Dokladnie. Mam ciemne auto i jakos nie widze go na jasnych lampach clear.
Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
-

Grzesiek2507 - Members
-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ