Mam takie szybkie pytanko o roznice miedzy grillem np :
Tym, bez listwy metalowej
a
Tym, z listwa metalowa
Chodzi tutaj o wzmocnienie tej dolnej listwy od strony zderzaka, czy taki zbedny chwyt?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
pytanko o grill'a, czym one sie roznia
Nie tak dawno zakupiona " bestia " w postaci : Golf III, 1.9 TD, 75 km. Pozostawia wiele do zyczenia... A idealow, mowia, ze nie ma 

- danonek
- Berbeć
danonek, różnią sie tylko tą listwą, ten z metalową ma taki plastik który wystaje pod listwą i nieładnie wygląda, plastikowy nie ma, nie wpływa to wogóle na jego sztywność, metalowy będzie sztywniejszy, a plastikowy będzie giętki
u siebie mam metalowy, w poprzednim golfie miałem plastikowy, więc mam porównanie, ten lepiej się trzyma, tamten lepiej wygląda
Teraz wybrał bym cały plastikowy
mike102, kwestia gustu jak kto woli, listwa powinna być malowana, ale jak ci się podoba niemalowana to możesz jeździć z taką surową, najładniej jednak wygląda całość w lakierze
u siebie mam metalowy, w poprzednim golfie miałem plastikowy, więc mam porównanie, ten lepiej się trzyma, tamten lepiej wygląda
Teraz wybrał bym cały plastikowy
mike102, kwestia gustu jak kto woli, listwa powinna być malowana, ale jak ci się podoba niemalowana to możesz jeździć z taką surową, najładniej jednak wygląda całość w lakierze
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
PiJey88 napisał(a):ten z metalową ma taki plastik który wystaje pod listwą i nieładnie wygląda
sie zgadzam z tym, mama ten z metalowa i hcamsko widac zaczepy pastiku

mike102 napisał(a):Ten element ktory wchodzi pod swiatla trzeba lakierowac pod kolor samochodu?
a ja mam czarny i zle nie jest
ale i tak czekam na wiosne i w kolor idzie ta listwa 
Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
Adi napisał(a):Dam88 napisał(a):a ja mam czarny i zle nie jest
ba masz czarny plastic-famtastic zdesio
Czarny to on byl w 93r jak golf z fabryki wyjechal

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
• Strona 1 z 1