Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pytanie odnosnie maski
Witam wszystkich chciałem sie poradzic was co moge zrobic z maską poniewaz mam strasznie porysowaną i myslałem tak zeby moze ja oklejic chodzi mi po głowie folia biały carbon lub biały albo czarny mat co o tym myslicie moze macie jakies inne propozycje dodam ze kolor samochodu to czarna perła
-

MateuszVW - Czytacz
żadnych pseudo carbonów itp cudów niewidów...
najlepiej zrobisz jak polakierujesz w kolor po prostu
a jeśli metoda po kosztach to może jakaś folia sticker, ew wzór fajny na folii, pełno tego na allegro jest
czarny mat zostaw rajdówkom
najlepiej zrobisz jak polakierujesz w kolor po prostu
a jeśli metoda po kosztach to może jakaś folia sticker, ew wzór fajny na folii, pełno tego na allegro jest
czarny mat zostaw rajdówkom

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

MateuszVW - Czytacz
MateuszVW napisał(a):chciałem sie poradzic was co moge zrobic z maską poniewaz mam strasznie porysowaną
Za cenę jakiejś tam folii miałbyś akurat tyle lakieru aby pomalować maskę ew. dozbierać monety i oddać auto do zakładu trudniącego się polerowaniem lakieru.
Tak więc ja bym przemyślał.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
MateuszVW napisał(a):myslałem tez nad stickerem ale niewiem jaki wybrac zeby to jakos wygladało
Uwierz że sticker na masce nawet nie będzie wyglądał "Jakoś" a co dopiero dobrze...
także posłuchaj moich przedmówców i po prostu polakieruj maskę

VW Golf Mk1 VR6
-

patrolfak - Members
zobacze jeszcze z polerką oddam go do polerowania koszt takiego zabiegu u mnie 150zł z nałożeniem wosku lub politury
-

MateuszVW - Czytacz
• Strona 1 z 1