i kwestia od zewnątrz czy wewnątrz mam zamiar w piątek przyciemnić 5 szyb ale nie wiem na co położyć . w necie są filmiki i kładą na zewnątrz folie a w sklepie mówili że od wewnątrz proszę o opinięModerator: Moderator
i kwestia od zewnątrz czy wewnątrz mam zamiar w piątek przyciemnić 5 szyb ale nie wiem na co położyć . w necie są filmiki i kładą na zewnątrz folie a w sklepie mówili że od wewnątrz proszę o opinięPajdus napisał(a):Na co najlepiej położyć folię słyszałem wersje woda płyn do szyb ludwiki kwestia od zewnątrz czy wewnątrz mam zamiar w piątek przyciemnić 5 szyb ale nie wiem na co położyć . w necie są filmiki i kładą na zewnątrz folie a w sklepie mówili że od wewnątrz proszę o opinię

Pajdus napisał(a):poległemwchodzi mi powietrze na szczęście tylko 10 zł ma ktoś namiar kto to robi w okolicach poznania

ale jeżeli chodzi o tylna szybe , fakt jest taki ze z jednego paska nie zrobisz docinasz folie albo w paski wzdłuż podgrzewania szyby albo na pol ja dzielisz pierw jeden kawałek pózniej drugi tak samo jak wyżej napisałem i będzie dobrze ,
ja zaoszczędzilem wolę samemu robić
i efekt jest
ale jeżeli chodzi o tylna szybe , fakt jest taki ze z jednego paska nie zrobisz docinasz folie albo w paski wzdłuż podgrzewania szyby albo na pol ja dzielisz pierw jeden kawałek pózniej drugi tak samo jak wyżej napisałem i będzie dobrze ,
ja zaoszczędzilem wolę samemu robić
i efekt jest
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hmm ja sam przyciemniłem i folia z allegro i jest git 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości