Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
do profi zakladu
50 za sztuke
ja np w golfie nic nie wyjmowalem 
50 za sztuke
ja np w golfie nic nie wyjmowalem 
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
to i ja dodam coś od siebie przyciemniałem całego golfa 3D jakieś 3 miesiące temu przednie szyby folia 1-ka tył folia 2-jka za całość z robocizną zapłaciłem 250zł jest to już 4 auto które robiłem w tej samej firmie i jestem bardzo zadowolony więc jak miał bym samemu się męczyć i marnować czas to wolę zlecić to ludziom którzy mają na ten temat pojęcie 

- wrubson
- Czytacz
Ja sam robilem to tylko na tylne dalem folie za okolo 55 zl sam robilem w sumie nie takie trudne ale trzeba miec albo opalarke albo suszarke i kawalek garazu, bo boczne latwo zrobic ale tylna szyba to juz trzeba sie pobawic w podgrzewanie i profilowanie folii ale też da sie
Acha szyb nie wyciagalem a do wody warto dodac troche plynu ja dawalem ludwika i tyle zeby folia sie nie kleiła do rak
Acha szyb nie wyciagalem a do wody warto dodac troche plynu ja dawalem ludwika i tyle zeby folia sie nie kleiła do rak

Golf 3 1.4 (ABD - 1H1) zagazowany
-

endru - Czytacz
Ja miałem przyciemniany szyby w swoim mk3 wyglądało to tak
Aktualnie pozbyłem się przyciemnianych szyb, przez nie auto nie ma takiej spójności, jedności. Kiedyś sam się o tym przekonasz i będziesz zdzierał folie. Jak dla mnie to zostaw tak jak jest : )
Aktualnie pozbyłem się przyciemnianych szyb, przez nie auto nie ma takiej spójności, jedności. Kiedyś sam się o tym przekonasz i będziesz zdzierał folie. Jak dla mnie to zostaw tak jak jest : )
RED BLACK OEM + HELLA SET
http://www.golf3.pl/topics2/czerwony-go ... t34651.htm
http://www.golf3.pl/topics2/czerwony-go ... t34651.htm-

prosebz - Badacz tematu
Jeżeli folia ma wytrzymać dłużej niż 2 lata to polecam ta droższa ok. 50 zeta. Folie tańsze czyli te po 15 zł bledną od słońca bardzo szybko.Co do oklejania, woda zawsze z płynem do naczyń, i na plastikową ściągaczkę nałożyć delikatną szmatkę pochłaniającą wodę. Opalarka lub suszarka potrzebna jest tylko do obłych (zaokrąglonych szyb) które w golfie 3 nie występują.Wodę z pod foli wyprowadzamy od środka szyby do zewnątrz .Gofer 3 drzwiowy to około 1,5h roboty(3szyby, tył i dwie tylne boczne) Trochę wiecej roboty jest z 5 drzwiowym bo trzeba wyjąć szyby z tylnych drzwi (przy okazji strzelamy sobie przegladzik i konserwacje
)
)-

manolo - Berbeć
I tu cie zaskocz bo sam robiłem w 3 drzwiowym sobie no i bez opalarki nie da rady bo tylna jest zakrzywiona lekko ale jest i robia sie faldy ktorych ni jak nie da sie usunac pozniej, jak zrobilem suszarka to juz udalo sie 

Golf 3 1.4 (ABD - 1H1) zagazowany
-

endru - Czytacz