marcinkoz2910 napisał(a):300zł bez materiału to jest minimum (mówimy tutaj o folii a nie o wypalaniu)Leito napisał(a):A ile tak mniej więcej kosztuje takie przyciemnienie przez kogoś kto się na tym zna?
Aha
ThxModerator: Moderator
marcinkoz2910 napisał(a):300zł bez materiału to jest minimum (mówimy tutaj o folii a nie o wypalaniu)Leito napisał(a):A ile tak mniej więcej kosztuje takie przyciemnienie przez kogoś kto się na tym zna?
Thxmarcinkoz2910 napisał(a):300zł bez materiału to jest minimum (mówimy tutaj o folii a nie o wypalaniu)Leito napisał(a):A ile tak mniej więcej kosztuje takie przyciemnienie przez kogoś kto się na tym zna?
Ja całość robiłem 2 dni bo chciałem ładnie to zrobić ale idealnie nigdy nie wyjdzie to mogę Ci powiedzieć na pewno
Aha i jak kupować folię to tylko dwa komplety 50x300 bo 75 nie ma sensu...
http://www.golf3.pl/topics2/-golf-16-abu-vt13272,15.htm
Zdjęcia mam słabej jakości bo robione telem, nie chciało mi się ładować baterii do cyfrówki
pozdrawiam
Powiem Ci że powoli mi przechodzi z tymi ciemnymi szybami
Jakby to było zrobione w profesjonalnym zakładzie to może bym inaczej na to patrzył a takie samoróbki nie zawsze są idealne. Mi akurat ładnie to wyszło ale z racji tego że jestem pedantem to nawet najmniejszy pęcherzyk mnie drażni a mam tam chyba ze cztery
Tak więc może sie zdarzyć że niedługo zerwe ta folie 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości