Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Przyciemnianie lamp przednich
Witam, mam zamiar przyciemnić klosz lampy przedniej tzn jej obrysową część, mam lampe hella clear ; . Ponieważ dolna część straciła swój połysk chciałbym pomalować na czarno klosz tak jak w lampie wersji black : . Moje pytanie brzmi : Czy w trakcie kontroli mogą sie przyczepić o takie lampy? Przejdzie bez problemu przegląd? Bardzo proszę o odpowiedź 

-

Patryczek1241 - Berbeć
Przejdzie bez problemu
Połowa forum ma w ten sposób przyciemnione lampy i raczej wszyscy przechodzą bez problemu 
Połowa forum ma w ten sposób przyciemnione lampy i raczej wszyscy przechodzą bez problemu 
-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Patryczek1241 z tym nie ma problemów , maluj i będzie dobrze
co innego jakbyś założył xenon do ala mkIV , wtedy anie przeglądu byś nie przeszedł i policja by Cię bardzo lubiła 
co innego jakbyś założył xenon do ala mkIV , wtedy anie przeglądu byś nie przeszedł i policja by Cię bardzo lubiła 
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Tak jak widać jest o wiele lepiej
Dzięki wszystkim za odpowiedź
Pozdrawiam
Dzięki wszystkim za odpowiedź
PozdrawiamOstatnio edytowano 22 kwi 2014, o 20:21 przez Patryczek1241, łącznie edytowano 1 raz
-

Patryczek1241 - Berbeć
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
Patryczek1241 napisał(a):Czy w trakcie kontroli mogą sie przyczepić o takie lampy? Przejdzie bez problemu przegląd?
Prawdę mówiąc zależy od policjanta w czasie kontroli, a na przeglądzie od diagnosty. Jeden machnie reką, a inny się może uprzeć... U mnie diagnosta pytał czy coś było z lampami robione bo inne niż w innych golfach
(h1+h1 smoked) Odpowiedz: Nic nie robione, taki oryginał, nawet napisy hella widać
I przeszło 
-

Karol B. - Members
Ja mam projki (nie tylko obudowa jest ciemna,szkła projektorów też są delikatnie dymione),ciemne kierunki i blendy a podczas rutynowej kontroli pan policjant ani słowa o nich nie wspomniał,a czepił się światła wstecznego w ciemnych hellenkach na tyle.Patryczek1241 napisał(a):Czy w trakcie kontroli mogą się przyczepić o takie lampy?
Ja mu mówię panie władzo,to są ori lampy,takie wyszły z fabryki,i mają odpowiednie homologację,gliniarz stwierdził,że jak tak to ok
.Jak będzie chciał to się czepi,wszystko zależy od człowieka.-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
• Strona 1 z 1