Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Przyciemniane przednich szyb
Witam chciałbym sie dowiedziec jak soebie przyciemnic szybki przednie zeby było wszystko legalnie zeby policja nie czepiała sie wiem ze musi byc tylko 30% przyciemnione a ten atest to jest na foli czy to jest na jakies kartce bo nie bede miał przyciemniane w zakładzie tylko znajomy bedzie mi przyciemniał bo tył juz mam zrobiony .
-

byry007 - Czytacz
Z przodu musisz mieć 70% przepuszczalności światła, z tym że żadna szyba nawet ta "biała" orginalna nie ma 100% przepuszczalości swiatła, a na rynku polskim najjaśniejsze folie "super jasna" przyciemniają o 30%, także nie ma szans na przyciemnienie przednich szyb za pomocą foli tak żeby miały te 70% przepuszczalności. Sam miałem przyciemnione lekko przednie i mi niebiescy
dowód rej. przechwycili i trzeba było zrywać folie. Pozostaje jescze metoda piecowa ale jest bardzo kosztowna 
dowód rej. przechwycili i trzeba było zrywać folie. Pozostaje jescze metoda piecowa ale jest bardzo kosztowna 
::s:c:h:w:a:r:z::mk:I:I:I::
-

DaMek - Czytacz
pawel_ns napisał(a):nie wiem kolego ale jezdze juz 2 lata na swoich przyciemnionych szybach, zatrzymali mnie kilka razy i nigdy nie bylo o to problemow
A zatrzyma cie Policja z kamera TV (np. TVN TURBO) to bedziesz mial pograne, sprawdza Ci przepuszczalnosc swiatla
i bedzie goool
(no chyba ze masz wszystko dobrze)pzdr.-

K@mil - POMOCNIK

a szybki z tyłu można samemu przyciemnić (i co trzeba mieć żeby dowodu niebiescy nie zawineli) jeśli ktoś potrafi oczywiście?? 

bo najważniejsza w życiu jest.......
http://www.golf3.pl/topics2/moja-perelk ... vt4937.htm MÓJ GOLFIK
http://www.golf3.pl/topics2/moja-perelk ... vt4937.htm MÓJ GOLFIK
-

cisek021 - Czytacz
cisek021 napisał(a):a szybki z tyłu można samemu przyciemnić (i co trzeba mieć żeby dowodu niebiescy nie zawineli) jeśli ktoś potrafi oczywiście??
tylne boczne mozesz sobie zrobic bez atestu ale jak bedziesz chcial juz tylna to musisz mniec na nia ates
-

K@mil - POMOCNIK