Mam pytanie co do Lamp przednich ,czy ktoś z was miał takie w swoim Mk3 ,czekam na opinie
H4 tuning
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
A ja mialem
Poczatkowo mialem problem, bo w instalacji lamp byly kabelki pozamieniane
ale ogarnalem, dalem zarowki "nightbreaker" i nie narzekalem na nie, wg mnie dobrze oswietlaly droge, gdybym mial jasne auto to pewno by zostaly, a tak to leza w kartonach
jedna z szachownica 
Poczatkowo mialem problem, bo w instalacji lamp byly kabelki pozamieniane
ale ogarnalem, dalem zarowki "nightbreaker" i nie narzekalem na nie, wg mnie dobrze oswietlaly droge, gdybym mial jasne auto to pewno by zostaly, a tak to leza w kartonach
jedna z szachownica 
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
A ja widziałem na żywo tylko
Na pierwszy rzut oka-lipa, ALE to pewnie dlatego, że tamten golf był zaniedbany i ogólnie blee, a z taki nowymi lampami... Do stylu clear by pewnie ładnie pasowały. Zawsze to coś innego 
Na pierwszy rzut oka-lipa, ALE to pewnie dlatego, że tamten golf był zaniedbany i ogólnie blee, a z taki nowymi lampami... Do stylu clear by pewnie ładnie pasowały. Zawsze to coś innego 
-

Karol B. - Members
prezesik25 napisał(a):ciekawe jakby wyglądały w smoked
Nie za bardzo, tylko sciema szkla pozostaje

zawsze mozna zrobic takie cos

Niechlujnie ale dobrze wyglada
[ Dodano: 2012-09-06, 07:34 ]
Karol B. napisał(a):A ja widziałem na żywo tylkoNa pierwszy rzut oka-lipa, ALE to pewnie dlatego, że tamten golf był zaniedbany i ogólnie blee, a z taki nowymi lampami... Do stylu clear by pewnie ładnie pasowały. Zawsze to coś innego
Ci powiem ze moim zdaniem ciezko spasowac takie lampy do czegokolwiek, poniewaz mi osobiscie juz kierunki typu clear nie pasuja, a z ori wygladaja jak kupa
a jak auto zaniedbane to poteguje zly wyglad lamp xDR.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1