projektory-co myślicie o tych lampach

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez witboy » 6 sty 2012, o 18:59

u to jakas lipa no ale co jaka cena takie i swiatla i wykonanie, mi w tycach nic nie gasnie, a i wyglad tych co ty masz to hmm ... wole juz ori h1-h1 niz to co tu jest poprostu kaplica mijania jeszcze jakos wyglada ale dlugie to jakby zaparowane takie mleko, a ramka no nawet nie wiem co o niej napisac tragedion

ale co do reg to w tycach tez chyba zdejmuje obudowe ale tylko chyba wierzch filtra
Avatar użytkownika
witboy
Ekspert
 
Posty: 1914
Dołączył(a): 28 sie 2011, o 22:55
Lokalizacja: płock
Rocznik: 1993
Silnik: aaz
Paliwo: ON
Nadwozie: 3-drzwiowe

 

Postprzez RAQnio_V » 6 sty 2012, o 19:11

witboy, jakbyś się dobrze przyjrzał na 1 fotce to byś dostrzegł, że szkło jest zaparowane... pewnie składał je na dworze i zaparowało...

Napisz jak świecą w nocy ??

Jak tylko pojawią się znowu na allegro to biorę :D
Wąsko i wysoko... Na przekór stereotypom :D
Avatar użytkownika
RAQnio_V
Badacz tematu
 
Posty: 381
Dołączył(a): 23 kwi 2011, o 06:22
Lokalizacja: Jaworzno

Postprzez garas1 » 6 sty 2012, o 19:50

sebo1607 napisał(a):a powiedzcie mi, miałem lampy na h4 i teraz długie jest w oddzielnej żarówce jak sie załącza to mijania gaśnie,
co trzeba zrobić żeby też sie świeciło w tym momencie

Trzeba zrobić zworkę tak jak na foto :-)

Obrazek
Avatar użytkownika
garas1
Gaduła
 
Posty: 721
Dołączył(a): 29 wrz 2008, o 20:02
Lokalizacja: Węgliniec

Postprzez Matiuas » 6 sty 2012, o 19:56

sebo1607 napisał(a):co trzeba zrobić żeby też sie świeciło w tym momencie

miałeś wcześniej h4 więc potrzebujesz zworki w skrzynce bezpieczników, było o tym wiele razy na forum, jeśli auto fabrycznie miało światła h1h1 ta zworka była montowana
Matiuas
Badacz tematu
 
Posty: 204
Dołączył(a): 17 sty 2009, o 00:29
Lokalizacja: Jarosław

Postprzez witboy » 6 sty 2012, o 23:10

no mi tam nic nie paruje ten plastyk jest mocno czarny taki czarny typowy plastyk czy pol przezroczysty? bo w tyc jest ala carbon taki pol przezroczysty
Avatar użytkownika
witboy
Ekspert
 
Posty: 1914
Dołączył(a): 28 sie 2011, o 22:55
Lokalizacja: płock
Rocznik: 1993
Silnik: aaz
Paliwo: ON
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Marian0753 » 7 sty 2012, o 01:02

Napiszcie jak to w nocy świeci i czy w ogóle to jakoś idzie ustawić? Żeby na przeglądzie się za głowę nie złapał jak zobaczy plamę światła.
Marianowe mk3 ZAPRASZAM KLIK!!!
Avatar użytkownika
Marian0753
Badacz tematu
 
Posty: 275
Dołączył(a): 30 lis 2010, o 15:08
Lokalizacja: Sochaczew

Postprzez sebo1607 » 7 sty 2012, o 02:02

w sobote mam nadzieje że ustawie to sie podzieli info.

[ Dodano: 2012-01-07, 12:36 ]
byłem na ustawieniu,ciężko było musiałem filtr wywalać ale dało rade,pózniej zobacze jak w nocy świecą
Avatar użytkownika
sebo1607
Czytacz
 
Posty: 35
Dołączył(a): 23 gru 2011, o 10:58
Lokalizacja: Łochów

Postprzez witboy » 8 sty 2012, o 00:24

ale to w tyc tak samo wywalic filtr trzeba niewiem jak w innych ale w aaz u mnie to raptem 1 opaska i 2 klipsu i potem 2 gumki calosc ok 2 min jak mamy srobokret w reku i dostep mamy dobry, u mnie w zwyklych tyc czarnych w jezdzie na codzien ok swieca super ale dlugie mogly by byc wg mnie osobiscie mocniejsze... chyba ze tez sie je jakos ustawia zeby swiecily wyzej bo sie nie przygladalem akurat :d
Avatar użytkownika
witboy
Ekspert
 
Posty: 1914
Dołączył(a): 28 sie 2011, o 22:55
Lokalizacja: płock
Rocznik: 1993
Silnik: aaz
Paliwo: ON
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Poldek » 8 sty 2012, o 20:07

sebo1607 widzialem ze sprzedajesz lampki? dlavzego? co nie nadaja sie :P
moj-golf/czerwony-mk3-1-6-t34903.html
Mój MK3 RED! Setup na 2012!
Poldek
Fanatyk
 
Posty: 1033
Dołączył(a): 18 kwi 2011, o 22:00
Lokalizacja: Lubin

Postprzez MANIUNI » 27 paź 2012, o 09:06

Odgrzeje pieroga :lol: Co do projektorów TYCA czy HELLA znalazłem być może rozwiązanie, gdy ktoś nie ma jak podłączyć sterowania elektrycznym silniczkiem, ponieważ brak plastikowego przedłużenia. ROZWIĄZANIE: SILNICZKI Z PASSATA B3 Mają dłuższe bolce niż ori w Golf i pasują :ok: :super:
MANIUNI
Badacz tematu
 
Posty: 276
Dołączył(a): 22 lut 2012, o 19:14
Lokalizacja: pacanów

Postprzez witboy » 27 paź 2012, o 13:57

ale kupujac projektory masz te przedluzki w zestawie ;]
Avatar użytkownika
witboy
Ekspert
 
Posty: 1914
Dołączył(a): 28 sie 2011, o 22:55
Lokalizacja: płock
Rocznik: 1993
Silnik: aaz
Paliwo: ON
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez MANIUNI » 27 paź 2012, o 15:03

nie kazdy sprzedawca je daje :dobani: :-D
MANIUNI
Badacz tematu
 
Posty: 276
Dołączył(a): 22 lut 2012, o 19:14
Lokalizacja: pacanów

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -



Powrót do Stylizacja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości