u to jakas lipa no ale co jaka cena takie i swiatla i wykonanie, mi w tycach nic nie gasnie, a i wyglad tych co ty masz to hmm ... wole juz ori h1-h1 niz to co tu jest poprostu kaplica mijania jeszcze jakos wyglada ale dlugie to jakby zaparowane takie mleko, a ramka no nawet nie wiem co o niej napisac tragedion
ale co do reg to w tycach tez chyba zdejmuje obudowe ale tylko chyba wierzch filtra
Moderator: Moderator
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
witboy, jakbyś się dobrze przyjrzał na 1 fotce to byś dostrzegł, że szkło jest zaparowane... pewnie składał je na dworze i zaparowało...
Napisz jak świecą w nocy
Jak tylko pojawią się znowu na allegro to biorę
Napisz jak świecą w nocy
Jak tylko pojawią się znowu na allegro to biorę

Wąsko i wysoko... Na przekór stereotypom 

-

RAQnio_V - Badacz tematu
sebo1607 napisał(a):a powiedzcie mi, miałem lampy na h4 i teraz długie jest w oddzielnej żarówce jak sie załącza to mijania gaśnie,
co trzeba zrobić żeby też sie świeciło w tym momencie
Trzeba zrobić zworkę tak jak na foto

GTD By Paweł -----> moj-golf/gt-td-ic-by-garas1-t17994.html
-

garas1 - Gaduła
sebo1607 napisał(a):co trzeba zrobić żeby też sie świeciło w tym momencie
miałeś wcześniej h4 więc potrzebujesz zworki w skrzynce bezpieczników, było o tym wiele razy na forum, jeśli auto fabrycznie miało światła h1h1 ta zworka była montowana
- Matiuas
- Badacz tematu
no mi tam nic nie paruje ten plastyk jest mocno czarny taki czarny typowy plastyk czy pol przezroczysty? bo w tyc jest ala carbon taki pol przezroczysty
-

witboy - Ekspert
Napiszcie jak to w nocy świeci i czy w ogóle to jakoś idzie ustawić? Żeby na przeglądzie się za głowę nie złapał jak zobaczy plamę światła.
Marianowe mk3 ZAPRASZAM KLIK!!!
-

Marian0753 - Badacz tematu
w sobote mam nadzieje że ustawie to sie podzieli info.
[ Dodano: 2012-01-07, 12:36 ]
byłem na ustawieniu,ciężko było musiałem filtr wywalać ale dało rade,pózniej zobacze jak w nocy świecą
[ Dodano: 2012-01-07, 12:36 ]
byłem na ustawieniu,ciężko było musiałem filtr wywalać ale dało rade,pózniej zobacze jak w nocy świecą
-

sebo1607 - Czytacz
ale to w tyc tak samo wywalic filtr trzeba niewiem jak w innych ale w aaz u mnie to raptem 1 opaska i 2 klipsu i potem 2 gumki calosc ok 2 min jak mamy srobokret w reku i dostep mamy dobry, u mnie w zwyklych tyc czarnych w jezdzie na codzien ok swieca super ale dlugie mogly by byc wg mnie osobiscie mocniejsze... chyba ze tez sie je jakos ustawia zeby swiecily wyzej bo sie nie przygladalem akurat :d
-

witboy - Ekspert
- Poldek
- Fanatyk
Odgrzeje pieroga
Co do projektorów TYCA czy HELLA znalazłem być może rozwiązanie, gdy ktoś nie ma jak podłączyć sterowania elektrycznym silniczkiem, ponieważ brak plastikowego przedłużenia. ROZWIĄZANIE: SILNICZKI Z PASSATA B3 Mają dłuższe bolce niż ori w Golf i pasują

Co do projektorów TYCA czy HELLA znalazłem być może rozwiązanie, gdy ktoś nie ma jak podłączyć sterowania elektrycznym silniczkiem, ponieważ brak plastikowego przedłużenia. ROZWIĄZANIE: SILNICZKI Z PASSATA B3 Mają dłuższe bolce niż ori w Golf i pasują - MANIUNI
- Badacz tematu
-

witboy - Ekspert