Moderator: Moderator
to samo miałem tylko u mnie w 2 lampach tak sie działo ustawienie i regulacja swiatel nic nie dała.chociaz ty mozesz spróbowac, podjec pod sciane i krec tymi galkami od regulacji i zobacz czy ci sie promien swiatła zmienia.zobacz tez czy czasem soczewka nie jest uszkodzona lub przybrudzona,bo sonary lubia parowac.to zależy jak sie trafi.w moim przypadku akurat na jednej lampie byl widoczny delikatny brak kleju miedzy kloszem a obudowa lampy.Zdarza sie ze i ori H1 czy H4 tez paruja ....Skaktus napisał(a):Posiadam osobiście Sonary od ponad roku i ani razu mi nie zaparowały, nie miałem z nimi żadnych problemów.
swatu napisał(a):to zależy jak sie trafi.w moim przypadku akurat na jednej lampie byl widoczny delikatny brak kleju miedzy kloszem a obudowa lampy.Zdarza sie ze i ori H1 czy H4 tez paruja ....Skaktus napisał(a):Posiadam osobiście Sonary od ponad roku i ani razu mi nie zaparowały, nie miałem z nimi żadnych problemów.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości