Pyt. 1.
Jaki tłumik mam wybrać do swojego golfika 3 drzwiowego?
Czekam na pomoc i odpowiedzi...
Podwójne
Tłumik nr. 1
Tłumik nr. 2
Tłumik nr.3
Tłumik nr. 4
Pojedyncze
Tłumik nr. 1
Tłumik nr. 2
Tłumik nr. 3
Ew. wasze linki i pomysł...
Pyt. 2. Która firma jest dobra i ma piękny basowy dźwięk KM MALON czy WM SPORT...
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Ja bym wybrał 1 link z pojedynczych bo widziałem już parę aut z kwadraciakami i wygląda to biednie 

moj-golf/mk3-by-mazz-t10320.html <<-- MOJE MK III-

Mazz - VIP
Do MK3 tylko i wyłącznie pojeyńcze, nie zawracaj sobie głowy podwójnymi, nawet w zderzaku masz łade wycięcie tylko po lewej stronie, wg mnie najładniej wyglada dwu-rurka coś między 70-90 mm średnicy, ewentualnie płaska szeroka tak jak pokazałeś w drugim linku. Osobiście miałem dokładnie taką w poprzednim Golfiku. Podobała mi się z wyglądu, ale teraz bym założył dwu-rurkę
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM

Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Do 500 zł, ale nie chce zadnego ultera dedyka bo są za ciche... Może Montii podejdzie?Adek19 napisał(a):a ile chcesz zainwestować w tłumik? najlepszym rozwiozaniem był by tłumik dedykowany do golfa
Moja koleżanka ma, oj oj biedna Adrianka...Mazz napisał(a):Ja bym wybrał 1 link z pojedynczych bo widziałem już parę aut z kwadraciakami i wygląda to biednie
Dwu rurka kojarzy się z GTItsubasa1982 napisał(a):zgadzam sie. 1 z pojedynczych jest odpowiedni

Faktycznie...PiJey88 napisał(a):Do MK3 tylko i wyłącznie pojeyńcze, nie zawracaj sobie głowy podwójnymi, nawet w zderzaku masz łade wycięcie tylko po lewej stronie, wg mnie najładniej wyglada dwu-rurka coś między 70-90 mm średnicy, ewentualnie płaska szeroka tak jak pokazałeś w drugim linku. Osobiście miałem dokładnie taką w poprzednim Golfiku. Podobała mi się z wyglądu, ale teraz bym założył dwu-rurkę
POZDRAWIAM
Podsumowanie zakłądam dwu rurke z 1 linku z pojedynczych tez zakup w poniedzialek

- DrSzpila
- Members
Drpiorko napisał(a):nie chce zadnego ultera dedyka bo są za ciche
no fakt, no ale przynajmniej przechodzą kontrole

Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ja mialem w lanim uniwersalnego przelotowego montii i przeszedłem kontrole wazne zeby nie był aż za głosny (do 95dB)Adek19 napisał(a):PiJey88 napisał(a):Drpiorko napisał(a):nie chce zadnego ultera dedyka bo są za ciche
![]()
![]()
![]()
no fakt, no ale przynajmniej przechodzą kontrole
Nom Zgodne
- DrSzpila
- Members
-

Jony - Czytacz