Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pomalowanie lotki
Witam. Zamierzam kupić czarną lotkę. Mam pytanie ile kosztuje lakier do pomalowania lotki na kolor ciemno zielony ?
- Przemek21
- Czytacz
Ja bym lepiej pomalował na czerwono. Ciemno zielony wychodzi drogo!
A na poważnie zależy jak i czym chcesz malować? Podjedz do mieszalni w swojej okolicy i sie zapytaj. U mnie np spray mieszany pod kolor kosztuje ok 40 zł do tego dochodzi bezbarwny ok 20-30
A na poważnie zależy jak i czym chcesz malować? Podjedz do mieszalni w swojej okolicy i sie zapytaj. U mnie np spray mieszany pod kolor kosztuje ok 40 zł do tego dochodzi bezbarwny ok 20-30
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
jaki masz kolor zderzaków
jeżeli czarne to maluj lotke na czarno będzię wyglądać najlepiej. jeśli masz pod kolor nadwozia to musisz wyłożyć siopke i kupić dobrany lakier bo czarny nie będzie pasował. pozdro
jeżeli czarne to maluj lotke na czarno będzię wyglądać najlepiej. jeśli masz pod kolor nadwozia to musisz wyłożyć siopke i kupić dobrany lakier bo czarny nie będzie pasował. pozdro- sebastyanov
- Czytacz
u mnie w mieście za 500 ml dorobionej farby 40 zł. . zapytaj u siebie w dowolnej mieszalni lub u lakiernika i się odwiedz. tak w ciemno ciężko powiedzieć jaki koszt
- sebastyanov
- Czytacz
• Strona 1 z 1