Połączenie granatowego lakieru z białym - prośba o opinie

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Połączenie granatowego lakieru z białym - prośba o opinie

Postprzez adziok09 » 17 wrz 2013, o 00:13

Witam


Mam pewien dylemat ze stylizacja swojego golfa, i tu przyszedł mi artykul z testem bmw 1 też granatowego nawet odcień podobny. I tu rodzi się problem czy takie połączenie na golfie będzie wyglądało równie dobrze jak na tym bmw?

Link do zdjęć

www.autokrata.pl/galeria/Czy-najslabsze ... 90/slide_9
Ja myślałem nad pomalowaniem na biało:
Lusterek
Zeberka grila
Świateł H1+H1 (unsmoke :-P)
biały pasek zderzaka (w jest gti czerwony)
część tylnego zderzaka (listwa pomiędzy tlumikiem a hakiem)
może lotke ale chyba to przesada
Co wy na to?

Wyszedłby taki Golf Urban Line :-)
Avatar użytkownika
adziok09
Badacz tematu
 
Posty: 342
Dołączył(a): 18 paź 2008, o 18:28
Lokalizacja: Wlb

Połączenie granatowego lakieru z białym - prośba o opinie

 

Postprzez ARTURO33 » 17 wrz 2013, o 06:08

Ja bym maznął lustra,część zderzaka plus lotkę i tyle.Zeby nie narobić misz maszu tylko gustownie i delikatnie-ze smakiem :cwaniak: Może jeszcze żeberka grilla ale nie cały
ARTURO33
Berbeć
 
Posty: 8
Dołączył(a): 11 sie 2013, o 08:41
Lokalizacja: VWarszawa

Postprzez strzelu » 17 wrz 2013, o 07:59

ja kiedyś miałem chromowane listwy naklejone na ori grill i nie wyglądało to źle. Najlepiej zrób fotę przodu i zapodaj na vt. Zobaczymy jak wygląda grill z białym żebrem i białe lustra.

ps. hmm brzmi ciekawie :super:
strzelu
Badacz tematu
 
Posty: 190
Dołączył(a): 19 kwi 2008, o 11:55
Lokalizacja: Lublin

Postprzez Siw3k » 17 wrz 2013, o 10:13

ja bym ni robił czegoś takiego źle by wyglądało to na biało to tylko fele nic więcej
Moja była Golfina
Przeszłość Peugeot 406
Aktual tored MkIII
Avatar użytkownika
Siw3k
Members
 
Posty: 2181
Dołączył(a): 3 lut 2012, o 15:36
Lokalizacja: CTR
Rocznik: 2002
Silnik: 1.8T
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez hanawald » 17 wrz 2013, o 14:20

ciekawy kontrast.niewielkie ilości białych dodatków i bedzie gitara ;-)
Avatar użytkownika
hanawald
Members
 
Posty: 1461
Dołączył(a): 21 wrz 2012, o 15:17
Lokalizacja: dobrzyn nad wisłą CLI
Rocznik: 97
Silnik: 1.9 tdi
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez ..ArtuR.. » 17 wrz 2013, o 14:53

no nie wiem .. myślę że zaczeło by zalatywać agro tuningiem :kwasny: lepiej prysnąć znaczki i felgi i założyć clear'y ;)
Avatar użytkownika
..ArtuR..
Czytacz
 
Posty: 105
Dołączył(a): 9 gru 2012, o 16:12
Lokalizacja: ŁóDź

Postprzez szatannn » 17 wrz 2013, o 16:08

adziok09, naklejałeś chociaż białą naklejkę żeby zobaczyć jak to będzie się komponowało?
szatannn
Badacz tematu
 
Posty: 339
Dołączył(a): 29 gru 2011, o 23:20
Lokalizacja: PKR

Postprzez suchyvw » 17 wrz 2013, o 20:02

Obrazek

zobacz jak to wyglada u mnie, moze cos ci pomoze
To nie tylko samochód lecz kawałek życia..
http://www.golf3.pl/topics2/golf-iii-18-adz-vt51854.htm
suchyvw
Badacz tematu
 
Posty: 224
Dołączył(a): 2 cze 2012, o 20:29
Lokalizacja: Łączno/Morąg

Postprzez Grzesiek2507 » 17 wrz 2013, o 20:17

ARTURO33 napisał(a):Ja bym maznął lustra,część zderzaka plus lotkę i tyle.Zeby nie narobić misz maszu tylko gustownie i delikatnie-ze smakiem :cwaniak: Może jeszcze żeberka grilla ale nie cały


I malowanie elementow, ktore wymieniles gryzie sie z tym co napisales pozniej...'gustownie i delikatnie' to nie byloby napewno ;-)
Avatar użytkownika
Grzesiek2507
Members
 
Posty: 3684
Dołączył(a): 4 mar 2012, o 15:12
Lokalizacja: Izbica Kujawska

Postprzez adziok09 » 17 wrz 2013, o 21:06

kupiłem białą farbę w sprayu to jutro się pobawie i jak wyschnie to dam fotki zacznę od grilla ;-)
Avatar użytkownika
adziok09
Badacz tematu
 
Posty: 342
Dołączył(a): 18 paź 2008, o 18:28
Lokalizacja: Wlb

Następna strona




Powrót do Stylizacja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości