Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
podświetlenie
witam, mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak zmienić podświetlenie pokręteł nawiewów, licznika oraz pokręteł od świateł 

-

ziolasify - Czytacz
ziolasify napisał(a):witam, mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak zmienić podświetlenie pokręteł nawiewów, licznika oraz pokręteł od świateł
Jeśli nie chce Ci się dłubać możesz kupić gotowe zestawy do zmiany kolorów podświetlenia... tutaj stronka http://lediker.pl/golf-iii-vento,124,0.html
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
ziolasify, a nie prościej za parę złotych kupić gotowy zestaw pasujący p&p ? lediker takie robi i są świetne, a cena bardzo przystępne
Samymi paskami za wiele nie zdziałasz, fabryczne żaróweczki dają pomarańczowe światło, a to trochę ogranicza
Samymi paskami za wiele nie zdziałasz, fabryczne żaróweczki dają pomarańczowe światło, a to trochę ogranicza

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
jak to u mnie bywa... coś spieprzyłem, podłączyłem zegary na nowo i nie ma w ogóle podświetlenia godziny i przebiegu (z wyświetlaczem od przebiegu nic nie robiłem) na dodatek godziny nie pokazuję tylko kreski jakieś. Może wiecie w czym tkwi problem?
[ Dodano: 2013-04-14, 20:25 ]
dodam, że przebieg pokazuję, brak tylko podświetlenia
[ Dodano: 2013-04-14, 20:25 ]
dodam, że przebieg pokazuję, brak tylko podświetlenia
-

ziolasify - Czytacz
ziolasify, a dobrze wsadziłeś wyświetlacz? Mogłeś go też nacisnąć i zdechł, one są bardzo delikatne. A że zdechło podświetlenie to albo źle wsadzone żarówki, albo obie padły po prostu
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
myślę, że dobrze wsadziłem, tylko te taśmy co są po bokach jedna się odczepiła i ja tylko docisnąłem, może to być winowajca? a z oświetleniem zrobię jak mówiłeś kupię gotowe zestawy. Tylko teraz ten wyświetlacz mnie martwi
-

ziolasify - Czytacz
taaa wyswietlacze sa bardzo delikatne. Co do folli to ja sobie pochytałem w pobliskiej drukarni za free kawałek przezroczystej i niebieskiej folli TRANSPARENTNEJ.
dO BIAŁEJ DAŁEM NIEBIESKIE DIODY SMD a do niebieskiej białe, lepszy efekt był na 2 zestawie i tak zostało.
co do nawiewow i swiateł tylko lediker
dO BIAŁEJ DAŁEM NIEBIESKIE DIODY SMD a do niebieskiej białe, lepszy efekt był na 2 zestawie i tak zostało.
co do nawiewow i swiateł tylko lediker

-

scyzormks - Gaduła