chciałem żeby zapalały się razem ze światłami pozycyjnymi .Doradźcie mi a może ktoś ma już tak zrobione to proszę o foto.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Podświetlenie klamek
Chcę zrobić podświetlenie klamek od środka w tej wnęce małą diodą Led na zielono , tylko pytanie jak dobrać diody i czy ten pomysł wypali
chciałem żeby zapalały się razem ze światłami pozycyjnymi .Doradźcie mi a może ktoś ma już tak zrobione to proszę o foto.
chciałem żeby zapalały się razem ze światłami pozycyjnymi .Doradźcie mi a może ktoś ma już tak zrobione to proszę o foto.mariusz77
-

Mariusz77 - Czytacz
Chciał bym to zobaczyć przed ocenianiem
Ale nie chcesz takiego czegoś zrobić z wnętrza autka, żeby Ci oświetlało wszystko co możliwe??
Zdarzają się tacy co mają tak podświetlony licznik, że oświetla całe auto w nocy... Nie raz jak się takich mija to od razu 5punktów respekt'u
Pomysł jak pomysł może być dobry:)
Kolega miał w jakimś aucie tak zrobione ten plastik pomalowany na jasno i dioda UV. Powiem Ci, że nawet ładnie to wyglądało, cały plastik był oświetlony.
Pozdro
Ale nie chcesz takiego czegoś zrobić z wnętrza autka, żeby Ci oświetlało wszystko co możliwe??
Zdarzają się tacy co mają tak podświetlony licznik, że oświetla całe auto w nocy... Nie raz jak się takich mija to od razu 5punktów respekt'u
Pomysł jak pomysł może być dobry:)
Kolega miał w jakimś aucie tak zrobione ten plastik pomalowany na jasno i dioda UV. Powiem Ci, że nawet ładnie to wyglądało, cały plastik był oświetlony.
Pozdro

-

pawel2062 - Czytacz
powiem tak kiedys tak miałem w mk2 ale na niebiesko podłączone miałem z światełkiem wewnątrz z początku fajnie cooool :d hehe świeci sie taki bajer po czasie "zmądrzałem" i stwierdziłem że to trochę wiochą zalatuje i wywaliłem. i teraz bym czegos takiego nie zrobił. pozdro
-

noname_conek - Gaduła
Ja tak mialem w moim MK2 i bylo naprawde slicznie... Nie jeden sie dziwil jak otwieralem drzwi ze takie auto stare a takie cus ma... montaz tez bardzo prosty.. Ja wyciagalem caly plastik ktory oslanial klamke ,nawiercalem od gory otworek o takiej srednicy jak dioda mniej wiecej wciskalem w niego diode a kabelki puszczalem do wlacznika swiatel
i wsio... Ale zaznaczam ze to bylo w MK2 ale to chyba nie wiele sie rozni...
i wsio... Ale zaznaczam ze to bylo w MK2 ale to chyba nie wiele sie rozni...OBADAJ MOJEGO CZARNUCHA : moj-golf/moj-czarnuch-t14951-60.html
-

Laska_VSV - Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Robienie z auta choinki - według mnie takie podświetlenie tylko bardziej rozprasza niż pomaga. A pokazanie, że ma się stare auto i taki bajer... hmmm, według mnie lepiej pokazać że ma się dobre, zdrowe, zadbane auto niż, że ma się bajery.
-

StRaDiVaRiUs - Czytacz