Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Podłokietnik, wasze opinie
Witam, co sądzicie o tym podłokietniku? czy ma ktoś taki zainstalowany w swoim golfie? Ewentualnie jaki inny polecacie? Zaciekawił mnie dlatego ze jest podnoszony a wiec mozna go bedzie zamontowac bliżej drążka zmiany biegów a z zaciagnieciem recznego i tak nie bedzie problemu. Prosze o opinie.
Ostatnio edytowano 4 lis 2008, o 21:28 przez marcuso, łącznie edytowano 1 raz
- marcuso
- Berbeć
Witam. Ja też noszę się z zamiarem zakupu podłokietnika. Niedawno oglądałem te właśnie podłokietniki. Jak dla mnie są spoko. Ja bym wybrał kolor czarny. Pozdro
- Leito
- Members
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
marcuso napisał(a):Chrom to nie problem zawsze mozna wziąść caly czarny. Miałes w IV a sam go montowałeś? Moze miałes orginalny z IV - tamten to wogule jest super - ma regulacje wysokości.
ja kupielm IV z tym podlokietnikiem, wiec niestety sam nie montowalem, ten ktory mialem nie byl oryginalny (poprzedni wlasciciel pewnie go zamontowal) bylem z tego schowka bardzo zadowolony.
Inaczej: Dzieki ze znalazles aukcje, ja sobie taki kupie;)
- seb
Leito napisał(a):Witam. Ja też noszę się z zamiarem zakupu podłokietnika. Niedawno oglądałem te właśnie podłokietniki. Jak dla mnie są spoko. Ja bym wybrał kolor czarny. Pozdro
No jasne ze tylko czarny wchodzi w gre jednak zastanawia mnie czy w tym podłokietniku bedzie regulacja ustawienia wysokosci (tak jak ma to miejsce w orginalnym podłokietniku MKIV)
- marcuso
- Berbeć
e tam.. za 95 na alegro masz dedykowane do golfa 3 sa o niebo lepsze
Cały czas ludzie sprzedają się tanio, nie przyglądają się twarzom, tylko ubraniom..
Moj MK3 moj-golf/moj-golfik-xd-t8457.html
Aga, KKS, Real Madryt, Golf.. there is no other way xD..
semantyczny paganini...
Moj MK3 moj-golf/moj-golfik-xd-t8457.html
Aga, KKS, Real Madryt, Golf.. there is no other way xD..
semantyczny paganini...
-

wwegary - Members
taki podłokietnik jak proponuje GT500, w kolorze czarnym by pasował...
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Ten moj cos dlugo idzie wiec ani fotek ani opini nie moge wystawic jak w praktyce z moim schowkiem w MK3:(
ja juz sobie zamonotwalem, fotki w temacie: moj-golf/seb-golf-3-1-8-t11645-12.html
ja juz sobie zamonotwalem, fotki w temacie: moj-golf/seb-golf-3-1-8-t11645-12.html
- seb