Podłoczenie tylnych lamp

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Podłoczenie tylnych lamp

Postprzez adek18 » 3 sty 2008, o 14:33

Witam kupiłem takie o to lampy http://moto.allegro.pl/item289910235_go ... hatow.html i mam problem bo stop działa mi tylko z lewej strony a z prawej juz nie co to moze być????
adek18
Czytacz
 
Posty: 36
Dołączył(a): 15 wrz 2007, o 19:20
Lokalizacja: Sokołów Podlaski

Podłoczenie tylnych lamp

 

Postprzez K@mil » 3 sty 2008, o 16:40

dziwne jesli dziala z lewej to z prawej tez musi nie ma bata, sprawdz jeszcze raz polaczenia :-/
Avatar użytkownika
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK
 
Posty: 4895
Dołączył(a): 30 lis 2007, o 19:15
Lokalizacja: NDZ/CT

Postprzez czorny27- » 3 sty 2008, o 18:22

adek18, prawie dam sobie reke uciac ze w swiatłach stopu sa zarówki dwuwłoknowe a masz wsadzone zwykle i dlatwedo jest tak zw masz stop tylko z jednej strony :!: :!: :!: sprawdz wklady w swiatłach czy masz w stopie dwa styki czy jeden ;-)
czorny27

MÓJ GOFEREK !! !!
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
Avatar użytkownika
czorny27-
Members
 
Posty: 720
Dołączył(a): 25 paź 2007, o 18:20
Lokalizacja: kutno

Postprzez adek18 » 3 sty 2008, o 19:50

Sorki jest jest stop :mrgreen: sie pomyliłem. Jest jeszcze sprawa podłaczając na starych lampch dodatkowe stop teraz po podłoczeniu nowych lam i jak właczam swiatła to świeci mi razem dodatkowe światło stop :-x a jezeli sa stare lampy to jest wszysko ok
adek18
Czytacz
 
Posty: 36
Dołączył(a): 15 wrz 2007, o 19:20
Lokalizacja: Sokołów Podlaski

Postprzez PiJey88 » 4 sty 2008, o 16:42

wytłumacz mi jedno ? co to za różnica które masz lampy? przeciez to są same klosze, tam nie ma zadnej elektryki i na obu tak samo ci musi działać, więc nie gadaj ze na starych jest OK a na nowych źle :lol:
Avatar użytkownika
PiJey88
Administrator
 
Posty: 5010
Dołączył(a): 2 lut 2007, o 09:16
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez adek18 » 4 sty 2008, o 21:09

Mam przesłać fotke ze tak jest sam niewiem czemu tak jest i dla tego zadałem to pytanie :-x
adek18
Czytacz
 
Posty: 36
Dołączył(a): 15 wrz 2007, o 19:20
Lokalizacja: Sokołów Podlaski

Postprzez Vser » 23 sty 2008, o 15:18

Robiłeś coś z tymi lampami ??? Znaczy sie czy jakieś kabelki zmieniałeś czy coś takiego ????
:-)
Vser
Berbeć
 
Posty: 7
Dołączył(a): 9 sty 2008, o 21:16
Lokalizacja: Malbork

Postprzez stingeros » 23 sty 2008, o 15:32

a mnie sie wydaje ze poczesci ma racje...ja mam takie tylko chrom i faktycznie trzeba bylo pomieszac z kabelkami zeby wszystko gralo i spiewalo ;-) ... to nie jest takie plug & play :mrgreen:
*****************************
VW GOLF MK3 by STINGER
Avatar użytkownika
stingeros
Members
 
Posty: 532
Dołączył(a): 9 wrz 2007, o 12:53
Lokalizacja: Oświęcim


- - -



Powrót do Stylizacja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości