Witam zastanawiam się czy jeśli dam paski w kolorek nie będzie wiochy rozważam propozycje paski i koło kolor zielone kawasaki, pomarańcz lub fiolet coś dajacego po gałach. Tylko zastanawiam się też czy nie będzie wiochy szukałem coś w tym temacie lecz nic nie mogę zaleście to albo nikt nie wpadł na taki pomysł albo jest to wiocha, prosił bym o rade.
Popros zeby ktos Ci zrobil VT zrob dobre zdjecie boku Twojego auta na felgach ktore mialyby byc pomalowane, wstaw w temat VT i czekaj az ktos sie podejmie
Tez mi się wydaje że zielne najbardziej podchodzi pod czarny a i mało kto idzie w kierunku zieleni kawasaki bo większość woli standard czarne,czerwone i białe. Lecz czekam jeszcze na kogoś co podjął by się VT na zdjęciu powyżej bo tylko takie posiadam.
Zależy jaki kto kolor lubi, to Twój samochód, Ty będziesz nim jeździł więc nawet jakby Ci się podobał różowy w seledynowe groszki to taki zrób. No dobra, przesadziłem, takiego nie rób
Mi się zaj..cie podoba połączenie czarnego z fioletem nie tylko na samochodzie, więc pewnie w tą stronę bym uderzał. Pewne jest że każdy będzie zwracał uwagę i przyciągał wzrok