Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
paski jahre
Witam zastanawiam się czy jeśli dam paski w kolorek nie będzie wiochy rozważam propozycje paski i koło kolor zielone kawasaki, pomarańcz lub fiolet coś dajacego po gałach. Tylko zastanawiam się też czy nie będzie wiochy szukałem coś w tym temacie lecz nic nie mogę zaleście to albo nikt nie wpadł na taki pomysł albo jest to wiocha, prosił bym o rade.
- Wróbel_99
- Berbeć
Popros zeby ktos Ci zrobil VT
zrob dobre zdjecie boku Twojego auta na felgach ktore mialyby byc pomalowane, wstaw w temat VT i czekaj az ktos sie podejmie 
zrob dobre zdjecie boku Twojego auta na felgach ktore mialyby byc pomalowane, wstaw w temat VT i czekaj az ktos sie podejmie 
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
myśle że paski i koło w lolorku kawasaki moze fajnie wygladac
ale lepiej najpierw zobacz VT Twojego autka z tymi kolorami
ale lepiej najpierw zobacz VT Twojego autka z tymi kolorami
Zapraszam - mój były variant
moj-golf/gt-tdi-variant-by-maciej78-t36888.html
moj-golf/gt-tdi-variant-by-maciej78-t36888.html
-

maciej78 - Gaduła
Tez mi się wydaje że zielne najbardziej podchodzi pod czarny a i mało kto idzie w kierunku zieleni kawasaki bo większość woli standard czarne,czerwone i białe. Lecz czekam jeszcze na kogoś co podjął by się VT na zdjęciu powyżej bo tylko takie posiadam.
- Wróbel_99
- Berbeć
Zależy jaki kto kolor lubi, to Twój samochód, Ty będziesz nim jeździł więc nawet jakby Ci się podobał różowy w seledynowe groszki to taki zrób. No dobra, przesadziłem, takiego nie rób
Mi się zaj..cie podoba połączenie czarnego z fioletem nie tylko na samochodzie, więc pewnie w tą stronę bym uderzał. Pewne jest że każdy będzie zwracał uwagę i przyciągał wzrok
Mi się zaj..cie podoba połączenie czarnego z fioletem nie tylko na samochodzie, więc pewnie w tą stronę bym uderzał. Pewne jest że każdy będzie zwracał uwagę i przyciągał wzrok
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe