Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pakiet GT/GTI
Witam zderzaki będę malowane w pół kolor... Teraz pytanie do użytkowników, zakładać nakładki plastikowe na nadkola czy tylko same progi od golfa GT/GTI? Będę wdzięczny za rade 

Ostatnio edytowano 2 paź 2009, o 22:21 przez Sobota GT, łącznie edytowano 1 raz
- Sobota GT
- Czytacz
zalezy w jakim stanie masz nadkola,jak łapie je juz ruda to odpusc sobie ,czyba ze sa zdrowe to ,idz w strone GTI 
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
kolego pisownia
nie natkola tylko nadkola i nie nakłatki tylko nakładki... a wracając do tematu to tak jak kolega swatu napisał, jeśli błotniki masz w dobrym stanie to możesz dać sierpy... GTI jest 
nie natkola tylko nadkola i nie nakłatki tylko nakładki... a wracając do tematu to tak jak kolega swatu napisał, jeśli błotniki masz w dobrym stanie to możesz dać sierpy... GTI jest GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
-

gluszek - Members
Ja też popieram GTI a co do tej korozji to wiadomo że to prawda ale jeśli dobrze zabezpieczysz czyli zakleisz itp to raczej nic nie powinno się dziać a poza tym sierp zasłoni rdzę 

moj-golf/mk3-by-mazz-t10320.html <<-- MOJE MK III-

Mazz - VIP
jeśli dobrze przeprowadzisz konserwacje to nic ci tego nie ruszy. ja w miałem gt i zasmarowałem fluidolem ze3 razy jak to zaschnie to nic ci tego nie ruszy a pod plastikiem tego nie widać. po wypadku odleciała mi listwa z nadkola i naprawde byłem w szoku nic tego nie ruszyło jak tak zrobisz to sam się przekonasz
- Mariusz164
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1