Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
otworzenie kierunkowskazu
Witam mam pytanie. Czy jest mozliwosc otworzenia kierunkowskazu oraz blendy ? nosze sie z zamiarem przyciemnienia ich sprajem i chcialbym to zrobic od srodka
-

emilos - Badacz tematu
moze plastik popekac przy roztwieraniu bo elemanty sa sklejane.
zazwyczaj blendy i kierukowskazy przyciemnia sie od zewnatrz malujac farba szkiełko.
zazwyczaj blendy i kierukowskazy przyciemnia sie od zewnatrz malujac farba szkiełko.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Maluj od zewnątrz! Blend na pewno nie rozkleisz, nie ma szans... Kierunek może może, ale po co się męczyć jak efekt będzie jednakowy od zewnątrz i od wewnątrz...
GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
-

gluszek - Members
bez większego problemu. cienkim nożykiem - najlepiej skalpelem dookoła nacinać, a po robótce skleić (ja użyłem zwykłej kropelki). A jeśli masz blendy lub kierunki podróby - to i paznokciem nieraz da się rozkleić.emilos napisał(a):Czy jest mozliwosc otworzenia kierunkowskazu oraz blendy ? nosze sie z zamiarem przyciemnienia ich sprajem i chcialbym to zrobic od srodka
- pablomed
- Members
a nie lepiej kupić juzx dymine...
za komplet nawet 100zł nie zapłacisz. na przód kierunki, blendy i kierunki w błotniki... 
za komplet nawet 100zł nie zapłacisz. na przód kierunki, blendy i kierunki w błotniki... -

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1