http://allegro.pl/item326926795_2x_osra ... _fvat.html witam chce zakupić żarówki zenonowee czy ktos ma te zarowki OSRAM czytalem na necie oceny sa przechylne i pisza ze pprawiaja widocznosc co jest najwazniejsze a jakie jest wasze zdanie na ten temat z gory dzieki
vw z miłości do samochodów
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
mam te zaroweczki tylko ze h1... jakie jest moje zdanie na ich temat ? wedlug mnie napewno poprawily u mnie widocznosc z czego sie bardzo ciesze a jezeli chodzi o barwe swiatla to sa bielsze od zwyklych zarowek
-

pawel_ns - Members
aha wlasnie wyjelem ta zarowke w lampie i tam pisalo H4 na metalu wiec mam kupic H4 ? bo nierozumiem tych objasnien i jak kupie te H4 osramy to odrazu swiatla drogowe będą takie czy drogowe to osobna zarowka ? jak tak to gdzie jest
- Aras
- Berbeć
Cześć! H1 ma jeden styk, H3 ma jeden styk z kawałeczkiem kabla, H4 ma 3 styki, a H7 (też są) ma 2 styki. Kup takie oczywiście jakie posiadasz. Gdzieś na forum był załącznik z różnymi żarówkami (zdjęcia), poszukam i tutaj dopiszę gdzie jest!
Znalazłem - temat: "Kierunkowskaz w lampach", dział "Warsztat-zrób to sam", dzisiaj strona 4 działu i tam jest jeszcze załącznik ze zdjęciem wszystkich popularnych żarówek.
Znalazłem - temat: "Kierunkowskaz w lampach", dział "Warsztat-zrób to sam", dzisiaj strona 4 działu i tam jest jeszcze załącznik ze zdjęciem wszystkich popularnych żarówek.
Ostatnio edytowano 25 mar 2008, o 15:12 przez Zico63, łącznie edytowano 2 razy
-

Zico63 - Members
Zico63 H1 nie ma kawaleczka kabla, tak maja H3... H1 ma 1 styk o ile dobrze pamietam i jest cienka i dluzsza od pozostalych, H 3 jest najkrotsza ale za to ma ten Kabelek bo teraz u siebie wymienialem w halogenach
-

Baster - Badacz tematu
-

Zico63 - Members
• Strona 1 z 1