Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Napisy na nadwoziu
Witam. Mam drobne pytanko,mam Golfa który nad tylnymi błotnikami ma naklejkę z napisem ,,EUROPA",zainteresowałem się tym i widziałem takie naklejki na innych Golfach a te miały też np ,,BON JOVI" i inne. Co oznaczają te nazwy i czy mają jakiś związek z modelem samochodu...?
- marqess87
- Berbeć
Re: Napisy na nadwoziu
marqess87 napisał(a):,,EUROPA"
raczej Europe
oprocz tego ze masz naklejke, to zadnych wiekszych zmian w wyposazeniu nie masz...
-

mike102 - Badacz tematu
czy wszystkie golfy maja naklejki europe, pink floyd itd.?
Czy wszystkie golfy oryginalnie mialy naklejki pink floyd, europe, rolling stones itd? czy byly produkowane tez takie 'bezwersjowe'
bez tych naklejek. Czy te naklejki stosowano od samego poczatku produkcji czy moze zaczeto to robic po pewnym czasie? nie pytam tylko dla samej wiedzy, ale tez dlatego, ze po tym mozna poznac czy np. samochod byl malowany, oczywiscie naklejke mozna kupic, ale przeciez zwykle po lakierowaniu tego nie robia.
bez tych naklejek. Czy te naklejki stosowano od samego poczatku produkcji czy moze zaczeto to robic po pewnym czasie? nie pytam tylko dla samej wiedzy, ale tez dlatego, ze po tym mozna poznac czy np. samochod byl malowany, oczywiscie naklejke mozna kupic, ale przeciez zwykle po lakierowaniu tego nie robia.Moje auto: Golf 3, 1995r., 1.6 benzynowy (AEA), Europe.
- juhamatti
- Berbeć
Pod moja tylna lampa jest napis Golf GL ... ale w tych opisach z tej niemieckiej strony wszystkie wersje GL są z silnikami benzynowymi i tylko z jednym dieslem i to turbodoladowanym w dodatku 1z ..... a gdzie mój 1Y ?
w takim razie jaką ja mam wersje ?
w takim razie jaką ja mam wersje ?- morsdicti
- Members
• Strona 1 z 1