Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Naklejki / vinyle na auta
Ciekawi mnie co sądzicie o naklejaniu różnych wzorów na samochodach i tylnych szybach. Nie mówimy oczywiście o tzw listach płac na karoserii lub naklejeniu sobie SONY na tylnej szybie tylko o czymś bardziej konkretnym rodem z np. NFS underground
-

$kubi - Gaduła
zależy od ogólnego stylu auta. Czasem pasuje ,a czasem niestety wogóle. mi tam sie podobają ale autko musi być naprawde być nieźle zrobione i mieć oryginalny kolor i wtedy nie naklejka tylko malowanie aerografem np.
-

Aro - VIP
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
buli84gt napisał(a):MEGA WIEś$kubi napisał(a):naklejeniu sobie SONY na tylnej szybie
SONY to jeszcze nic, najlepszy jest napis TUNING na tylnej szybie

-

pawel_ns - Members
Ja mialem naklejke na tylniej szybie... Ale po 10min ja zerwalem... Totalna lipa, wcale nie pasowala do Autka
... Ale wiesz kazdy ma swoj gust, jezeli Tobie sie podoba to o to chodzi w optycznym-Tuningu... Tobie autka ma sie podobac... 
... Ale wiesz kazdy ma swoj gust, jezeli Tobie sie podoba to o to chodzi w optycznym-Tuningu... Tobie autka ma sie podobac... 
-

shrek8989 - Czytacz
racja, zawsze mnie bawią samochodziki marki Fiat z wielkim napisem TUNING albo RACING obkleją tak malucha i nie wstydzą sie nim do miasta pojechać, wtedy jeszcze korba w ruch szyba na dół zimny łokieć muza na full i jedzie taki driver swoim demonem szos, że siara na maksa, ja bym jedynie w pole sie tym wbił...pawel_ns napisał(a):SONY to jeszcze nic, najlepszy jest napis TUNING na tylnej szybie
[ Dodano: 2008-03-08, 09:43 ]
, wiesz to troche jak tatuaż jednemu sie podoba i chce mieć a drugi nie będzie chciał, ja bym na swojego golfa tego nie nakleił, kolega ma firme która sie tym zajmuje kiedys sobie obkleił samochód, po niedługim czasi sprzedał, ma od tamtej pory chyba 2 albo 3 samochód i zadnego już nie obkleił, wiesz może wydaje sie na takim jakimś sporwodym aucie że bedzie to fajnie wyglądać ale nakleisz na golfa i sam sie później zastanawiasz do czego miało by Ci to niby pasować...$kubi napisał(a):niektóre z tych wzorów są nawet niezłe
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe