chcialem zapytac co myslicie o naklejkach na golfach..? chodzi mi np o kilka naklejek na drzwiach. ALe nie co popadnie jakies sparco itp. Tylko naprzyklad mamy radio alpine wiec naklejka alpine, opony toyo wiec naklejka toyo, fele borbet itp... nie chodzi mi o naklejke natylniej szybie TUNING... co o tym myslicie? ma ktos zwas cos takiego?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Naklejki...? co myslicie?
Odrazu prosze, zebyscie mnie nie zjechali ze jakąs wies chce robic
chcialem zapytac co myslicie o naklejkach na golfach..? chodzi mi np o kilka naklejek na drzwiach. ALe nie co popadnie jakies sparco itp. Tylko naprzyklad mamy radio alpine wiec naklejka alpine, opony toyo wiec naklejka toyo, fele borbet itp... nie chodzi mi o naklejke natylniej szybie TUNING... co o tym myslicie? ma ktos zwas cos takiego?
chcialem zapytac co myslicie o naklejkach na golfach..? chodzi mi np o kilka naklejek na drzwiach. ALe nie co popadnie jakies sparco itp. Tylko naprzyklad mamy radio alpine wiec naklejka alpine, opony toyo wiec naklejka toyo, fele borbet itp... nie chodzi mi o naklejke natylniej szybie TUNING... co o tym myslicie? ma ktos zwas cos takiego?- balo19
- Czytacz
balo19, ja widziałem coś takiego i sam bym był skłonny takie coś nakleić
I tak jak piszesz nie jakieś cuda wianki ale np. HELLA, ENZO, i takie tam
I tak jak piszesz nie jakieś cuda wianki ale np. HELLA, ENZO, i takie tam
-

marcinkoz2910 - Members
Re: Naklejki...? co myslicie?
przypominaja mi sie czasy polonezow i naklejki pionieeer na klapie z tylu, porazka.balo19 napisał(a):Odrazu prosze, zebyscie mnie nie zjechali ze jakąs wies chce robicchcialem zapytac co myslicie o naklejkach na golfach..? chodzi mi np o kilka naklejek na drzwiach. ALe nie co popadnie jakies sparco itp. Tylko naprzyklad mamy radio alpine wiec naklejka alpine, opony toyo wiec naklejka toyo, fele borbet itp... nie chodzi mi o naklejke natylniej szybie TUNING... co o tym myslicie? ma ktos zwas cos takiego?
- seb
Golf nie pasuje to tzw. japan style. A takie naklejki pod ten styl podchodzą. Golf to typowe niemieckie "surowe" auto nie nadające się żeby przyklejać jakieś naklejki i kupę plastiku (czyt.Spoilery). Delikatny lift albo German Style ewentualnie cult. Takie jest moje zdanie
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Adi napisał(a):Jak dobrze pamietam to na 4um był zaprezentowany Golf z takimi nalepkami na drzwiach, tragicznei to wygladało
zgadza się!
dostał chyba troche negatywnych opinii

-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Oj, nie!
Jak pisali Koledzy, to nie pasuje niemieckiemu w końcu Volkswagenowi! Musiało by to mieć jakąś myśl przewodnią, koncepcję: np. całkowite oklejenie reklamami i miejsce na numer startowy, że to niby my z rajdu, czy coś... Inaczej to równie dobrze można nakleić DHL, MPK abo "cóś".
Kto zna się na sprawach to wie jakie mamy lampy czy felgi, laikowi i tak nic to nie mówi, wygląd tego typu bez koncepcji naklejek jest hm... marny - więc?
Jak pisali Koledzy, to nie pasuje niemieckiemu w końcu Volkswagenowi! Musiało by to mieć jakąś myśl przewodnią, koncepcję: np. całkowite oklejenie reklamami i miejsce na numer startowy, że to niby my z rajdu, czy coś... Inaczej to równie dobrze można nakleić DHL, MPK abo "cóś".
Kto zna się na sprawach to wie jakie mamy lampy czy felgi, laikowi i tak nic to nie mówi, wygląd tego typu bez koncepcji naklejek jest hm... marny - więc?
-

Zico63 - Members