Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
mozliwosc zamiany
Witam. Mam problem a mianowicie posiadam mozliwosc zamiany moich lampek hella a'la golf IV na hella projektor bez doplaty zadnej z tym ze nie sa dymione co o tym myslicie ? ile warte moga byc takie projektory hella nie dymione?
-

emilos - Badacz tematu
emilos, Projektory są ogolnie droge, czy dymione czy nie. Używki lataka tak od 450 do 700 zł. Oczywiście zalezy od stanu lamp
Jeśli lampeczki sa ok, to ja bym brał na towim miejscu
Jeśli lampeczki sa ok, to ja bym brał na towim miejscu
-

Legionista - Members
emilos napisał(a):chyba tak tez zrobie a moze pozniej je sprzedam i zakupie dymione
No pewnie
a te szybciej sprzedarz niz hella a'la golf IV-

Legionista - Members
bierz projectory
dzisiaj bylem na gieldzie pod Poznaniem i takie wlasnie projectory tylko ze firmy TYC byly za 400 komplecik w idealnym stanie
dzisiaj bylem na gieldzie pod Poznaniem i takie wlasnie projectory tylko ze firmy TYC byly za 400 komplecik w idealnym stanie

-

bart_GT - Members
Re: mozliwosc zamiany
ja bym sei zamienil ale to tylko ze wzgledy na fakt ze projektory bardzo mi sie podobaja, ale wszystko zalezy od gustu.emilos napisał(a):Witam. Mam problem a mianowicie posiadam mozliwosc zamiany moich lampek hella a'la golf IV na hella projektor bez doplaty zadnej z tym ze nie sa dymione co o tym myslicie ? ile warte moga byc takie projektory hella nie dymione?
- seb
• Strona 1 z 1