Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Montaż migaczy
[url=//allegro.pl/kierunkowskazy-przednie-vw-golf-iii-3-vento-chrome-i1863867832.html]//allegro.pl/kierunkowskazy-przednie-vw-golf-iii-3-vento-chrome-i1863867832.html[/url] jak montujecie imitacje halogenu??? Na śruby???? Czy możne macie jakiś inny sposób?
Ostatnio edytowano 5 gru 2011, o 20:49 przez Taksi, łącznie edytowano 1 raz
-

Taksi - Gaduła
http://allegro.pl/kierunkowskazy-przedn ... 67832.html
a czy one nie sa zespolone?
jesli nie to najlepeij na wkrety albo spinki.
a czy one nie sa zespolone?
jesli nie to najlepeij na wkrety albo spinki.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
GrZeChU91 napisał(a):Taksi, link bo cos nie dziala.....
http://allegro.pl/kierunkowskazy-przedn ... 67832.html
-

Taksi - Gaduła
sęk w tym ze ja juz je mam a z halogenami nie chciałem walczyć.GrZeChU91 napisał(a):swatu, nie sa zespolone...
Taksi, tak jak kolega swatu, pisze... wkrety.... ale na twoim miejscu bym wziol z halogenami bo te to atrapa..... i podlaczyc.....
-

Taksi - Gaduła
Zwykłe śruby na klucz 10 + podkładki żeby lepiej trzymało i wystarcza, to i tak imitacja więc regulacji nie trzeba, równo ustawic względem zderzaka i po problemie 

-

Karol B. - Members
dzisiaj właśnie nakręciłem na śruby imitacje halogenu i nie moglem dopiąć do końca migacza można by powiedzieć ze nie licowały się one z blenda.Karol B. napisał(a):Zwykłe śruby na klucz 10 + podkładki żeby lepiej trzymało i wystarcza, to i tak imitacja więc regulacji nie trzeba, równo ustawic względem zderzaka i po problemie
-

Taksi - Gaduła
No to musisz troche pogrzebac przy blaszkach mocujących atrapa - kierunek zeby lepiej weszło, ja tak robiłem i mi sie udało, w odpowiednią stronę musisz ja dogiąć...
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Albo przykreciles tak ze sruby wystaja poza te rowki w ktoroch sa otwory na sruby. Glowka sruby musi sie schowac 

-

Karol B. - Members
Wiesz tez tak myślałem i na sucho bez przykręcania imitacji próbowałem to wpasować i było podobnie. Myślę ze na dniach zajmę się tym bo narazie zdrowie nie dopisuje. A jak by co wymienię je na http://moto.allegro.pl/halogeny-kierunk ... 97613.html myslicie ze moze byc ruznica w wykonaniu??? Czy będzie podobnie.Karol B. napisał(a):Albo przykreciles tak ze sruby wystaja poza te rowki w ktoroch sa otwory na sruby. Glowka sruby musi sie schowac
-

Taksi - Gaduła