Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
malowanie zderzaków pod kolor nadwozia
tak jak w temacie ile może kosztować taka przyjemność pomalowania zderzaków w kolor nadwozia??
-

LTD - Czytacz
No nie wiem czy znajdziesz na allegro biały zderzak. Raczej lepiej by było ci go pomalować, może biały kolor by aż tyle nie kosztował, popytaj się.
Chyba że wybierzesz się na szrot i będziesz miał szczeście trafić na cały zderzak przedni, lecz wątpie, bo przeważnie samochody na szrotach mają rozwalona przody
Ale życzę powodzenia 
Chyba że wybierzesz się na szrot i będziesz miał szczeście trafić na cały zderzak przedni, lecz wątpie, bo przeważnie samochody na szrotach mają rozwalona przody
Ale życzę powodzenia -

Markos - Czytacz
U mnie lakiernik też bierze od 200 do 300zł za element ale doradził żebym swoje opchną na allegro i zakupił zderzaki juz gotowe do malowania tylko nie wiem jaka jest jakość takich zderzaków.Tak jak mówi Markos, ze na allegro białe zderzaki to ciężko znaleźć.Nie wiem ewentualnie jak byś dogadał się z lakiernikiem że przygotujesz sam te zderzaki do malowania sam pozdejmujesz to może byś trochę zaoszczędził
-

kermid - Badacz tematu
Ja bym radził szukać na allegro, trochę tego jest i nie są drogie 

GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
-

gluszek - Members
LTD, http://moto.allegro.pl/item718257021_zd ... ml#gallery Gorzej będzie przedni biały znaleźć ale faktycznie jak tak dobrze poszukać ewentualnie przejechać się na szrot to może się pofarci i znajdziesz przedni.
-

kermid - Badacz tematu
kermid napisał(a):LTD, http://moto.allegro.pl/item718257021_zd ... ml#gallery Gorzej będzie przedni biały znaleźć ale faktycznie jak tak dobrze poszukać ewentualnie przejechać się na szrot to może się pofarci i znajdziesz przedni.
dzięki kermid za link ale ja mam srebrny samochód a nie biały

-

LTD - Czytacz