Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Malowanie golfa
Gdzie w Szczecinie znajde dobrego lakiernika ktory pomaluje mi auto ... Aktualnie mam golfa niebieskiego ,a chce przemalowac go na czarna perle z jaskrawa zielenia
-

shrek8989 - Czytacz
Wlasnie tak chce pomalowac autko...
<marzyciel>
Mam nadzieje ,ze do 6000zł zmieszcze sie, ale slyszalem ,ze taie pomalowanie moze kosztowac mnie nawet 8000zł
LUB
Obydwie wersje mi sie podobaja, teraz sie zastanawiam ,ktora mnie taniej wyniesie... Jezeli znacie dobrego lakiernika w okolicach Szczecina lub w Szczecinie to dajcie znac... z gory dzieki
<marzyciel>
Mam nadzieje ,ze do 6000zł zmieszcze sie, ale slyszalem ,ze taie pomalowanie moze kosztowac mnie nawet 8000zł
LUB
Obydwie wersje mi sie podobaja, teraz sie zastanawiam ,ktora mnie taniej wyniesie... Jezeli znacie dobrego lakiernika w okolicach Szczecina lub w Szczecinie to dajcie znac... z gory dzieki

-

shrek8989 - Czytacz
+ dobry garaż
WOle jednak jednolite bo wiem że takie malowanki to kosztują, swoją drogą to bym mógł sobie sam prysnąć, niestety dzielę Gooferka z dziewczyną a ona by nie chciała z szatanem na masce jeździć. 
WOle jednak jednolite bo wiem że takie malowanki to kosztują, swoją drogą to bym mógł sobie sam prysnąć, niestety dzielę Gooferka z dziewczyną a ona by nie chciała z szatanem na masce jeździć. 
-

mazzieh84 - Badacz tematu
wiesz nie wiem jak w szczecinie ale my w KrK byśmy ci to prysnęli:P myśle ze do 6 koła się zmieścisz
mój golfik ---> http://www.golf3.pl/topics2/golf-3-gti-tdi-vt11703.htm
-

sebinho - Badacz tematu
• Strona 1 z 1