Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
listwy boczne
koladzy jak myslicie czy pomalowac listwy w drzwiach pod kolor nadwozia czy zostawic czarne bo zbarzaki mam cale pod kolor nadwozia i zastanawiam sie czy nie pomalaowac listew
-

golfik60 - Badacz tematu
ja bym pomalował niestety te czarne listwy są troche up*****iwe matowieją pczeczyścisz je plakiem to znowó kurz się straszliwie czepia
Mój VW GOLF 3
moj-golf/by-adek-19-t5645.html
moj-golf/by-adek-19-t5645.html-

Adek19 - Members
dokladnie tak jak napisal cyngiel, jezeli cala reszte masz w kolor to liswty boczne tez tak zrob bo pewnie to dziwnie teraz wyglada
-

pawel_ns - Members
dlaczego ? to niech beda lepiej wyblakłe a plak jednak ozywia kolor i lepiej juz to wyglada niz ma to być wyblakłe
Mój VW GOLF 3
moj-golf/by-adek-19-t5645.html
moj-golf/by-adek-19-t5645.html-

Adek19 - Members
a nie orientujecie sie jakie sa koszta aby pomalowac te listwy samemu? chcem je pomalowac glownie dlatego bo po woskowaniu auta listwy te robia sie coraz bardziej matowe a to nie wyglada az tak fajnie
ZAPRASZAM-> http://www.golf3.pl/topics2/14-aex-vt53 ... ght=#38001 <-ZAPRASZAM
-

golfik60 - Badacz tematu
Adek19 napisał(a):dlaczego ? to niech beda lepiej wyblakłe a plak jednak ozywia kolor i lepiej juz to wyglada niz ma to być wyblakłe
Wiadomo ze ozywia bo sam czasami delikatnie prysne w srodku. Ale na zewnatrz nigdy nie pryskalem i nie zamierzam, bo to nic nie da - psikniesz i zaraz jest to samo co bylo, wiec nie ma sensu.
Nie wiem, moze trafilem na samochod w ktorym listwy sa ladne, nie wyblakle...
Co do malowania, to slyszalem ze czarna pasta do butow mozna przejechac i daje ladny efekt na dluzszy czas.
-

mike102 - Badacz tematu